Annonce
Tønder

Mesterskabskampen spidser til i natteløb

Det spidser til i toppen af Super GT. Lørdag skal Ole Petersen forsøge at indhente noget af det tabte fra en weekend i København som ikke helt gav det forventede udbytte. Foto: Dennis Risager/Denner Photo
Ole Petersen har alt at kæmpe for i Super GT, hvor Bredebro-køreren hidtil har haft en sæson med både op- og nedture. Nu nærmer afgørelsen sig og målet er helt klart: Der skal scores masser af point.

PADBORG PARK/BREDEBRO: En uheldig løbsweekend i København kostede momentum i mesterskabskampen for Ole Petersen. Bredebro-køreren har derfor en ganske håndgribelig udfordring på hånden forud for sæsonens sidste to løbsweekender, hvis tredjepladsen i mesterskabet skal veksles til guld. Lørdag aften går det løs til Padborg Parks Night Race, og her er der først og fremmest revanche på agendaen.

Det seneste løb var i forbindelse med det traditionsrige Copenhagen Historic Grand Prix på Bellahøj i hovedstaden. Det blev et ganske dyrt købt bekendtskab for Petersen i både økonomisk og pointmæssig forstand.

En stor afkørsel i træningen gav hele Team Jørgen Hansen Biler overarbejde, og med 43 point som udbytte, var det med afstand Petersens dårligste weekend i år. Den københavnske utur betød samtidig, at de to nærmeste kombattanter i form af Kevin Rossel og Martin Andersen, begge stak af fra forfølgerne.

Annonce

Podieplaner

Ambitionen er derfor også klar i Ole Petersens team - der skal en solid pose point i banken, forklarer teamchef Dan Petersen.

- Forventningen er helt klart et podie. Ole kommer hertil rigtig godt forberedt, men det er ikke altid nok - man skal også være lidt heldig. Vi har haft flere løb i år, hvor forberedelserne og farten var helt, hvor det skulle være, men vi har været enormt uheldige ved flere lejligheder.

En stribe andre lokale håb er også i aktion på Padborg Park lørdag. I Super GT har Mathias Lund haft en svær debutsæson og er aktuelt nummer 20 i tabellen, mens Carsten Lorenzen, der stammer fra Agerskov, aktuelt er nummer 23.

Der køres hele lørdagen på Padborg Park frem mod Super GT-finalen, som sættes i gang klokken 20.00. Det hele sendes også live på 6'eren med start 19.15.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Det handler om et ordentligt arbejdsmiljø

Når jeg som medlem af økonomiudvalget har valgt offentligt at gå i rette med Mogens Rerups adfærd, er det for at beskytte vores medarbejdere mod psykisk dårligt arbejdsmiljø og for at tydeliggøre over for medarbejdere, at de har retten til at sige fra over for enhver adfærd, der kritiserer og krænker. Denne sag handler om at sikre et ordentligt arbejdsmiljø bag det arbejde, der sker i forvaltningerne. HK og Dansk Socialrådgiverforening har henvendt sig til Haderslev Kommune og er medunderskriver af brevet, idet begge fagforeninger har udtrykt bekymring for deres medlemmers ve og vel. Desværre har konflikterne stået på i årevis og er kørt i hårdknude, og der er tale om et langvarigt pres på en personalegruppe og af medarbejdere og ledere, der fortsat kan se, at de bliver hængt ud med navns nævnelse til social udskamning på sociale medier. Partsrepræsentanters rolle er at føre sag på borgeres vegne og at varetage borgerens interesser. Det kræver et samarbejde for at få et ofte kompliceret sagsforhold til at gå op, som de fleste har en gensidig interesse i. Kommunen kan afvise en person som partsrepræsentant, hvilket sker i så sjældne tilfælde, at jeg ikke i andre situationer har hørt om dette i Haderslev Kommune. Det sker kun, hvis partsrepræsentanten tilsidesætter borgerens egne interesser i sagen, eller hvis vedkommende optræder truende eller voldeligt over for myndighedspersoner. Brevet til de kommunalt ansatte er det politiske budskab om, at vi tager arbejdsmiljøet seriøst. I brevet er der samtidig en opfordring om at styrke dialogen på arbejdspladsen, så ingen medarbejder skal føle sig alene i konfliktfulde situationer.

Annonce