Annoncørbetalt indhold

Metoden til dig med krøllet hår

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Hvis du har krøller, så er du sikkert stødt på et problem eller to i forbindelse med dit hår. Uanset hvor godt du plejer det med kvalitetsrige produkter og hår-vitaminer som eksempelvis fra HairLust, så bøvler du stadig med det. Det er der en god grund til, for krøllet hår har det nemlig med at leve sit eget liv! Måske du vil have gavn af at prøve den populære curly girl metode, som giver dig mulighed for at ændre dit hårs udseende radikalt.

Hvad er curly girl metoden?

Annonce

I 2001 introducerede den engelske frisør Lorraine Massey verden for The Curly Girl Method. Sidenhen har metoden videreudviklet sig for at kunne tilpasse sig forskellige typer af krøller, men grundideen og principperne er stadigvæk bibeholdt. Curly girl metoden er en unik tilgang til hårpleje og styling til dig med naturlige krøller. Formålet med curly girl metoden er at mindske krus i håret, at få flottere og mere definerede krøller og sundt hår, og mange oplever desuden også at fåflerekrøller. Du vil dog ikke få krøller, hvis du i forvejen har glat hår, men du vil formentlig opleve at få sundere hår. For at fremhæve dine krøller og forbedre dit hårs sundhed anbefales det, at du kun anvender specielle curly girl godkendte produkter og teknikker for at få det bedste resultat:

  • Godkendte curly girl produkter er produkter uden sulfater, silikone, voks, mineralske olier og udtørrende alkohol.
  • Da krøllet hår er mere tilbøjeligt til at tørre ud samt knække og kruse, skal håret vaskes i en såkaldt co-wash eller low-poo, som er rensende produkter, der vasker håret rent, men i modsætning til almindelig shampoo ikke suger alle de naturlige, beskyttende olier ud af håret.
  • Undgår at rede dit hår med en hårbørste, da det ødelægger krøllerne og slider hårstråene. Red i stedet håret i brusebadet ved hjælp af balsam med fingrene eller en bredtandet kam. Dette hjælper desuden med at fordele den nødvendige fugt ud i håret og forhindrer samtidig også, at håret knækker.
  • Tør ikke håret i et almindeligt frotté-håndklæde, når du har været i bad. Tør i stedet håret i en bomuld t-shirt eller et håndklæde af bambus eller mikrofiber. De almindelige frotté-håndklæder er nemlig lavet af ru fibre, som kan få det krøllede hår til at flosse, hvilket får det til at kruse. En bomuld t-shirt eller et håndklæde i bambus eller mikrofiber er lavet af glatte fibre, som absorberer overskydende fugt og mindsker dermed risikoen for at håret begynder at kruse.
  • Du kan med fordel bruge et krøllefremkalende produkt til styling. Det kan være en krøllecreme, hårgele, leave in balsam-spray, saltvandsspray m.m. Du kan med fordel kramme håret for at fordele produktet og fremhæve krøllerne endnu mere.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.