Annonce
Varde

Jannie forlod Gastrobar - køber nu Spiseriget i Kræmmergade

- Jeg er glad og lettet. Nu bevarer mit personale deres arbejdsplads, og jeg ved, at Jannie vil køre Spiseriget videre i vores ånd. Desværre kan jeg endnu ikke røbe, hvad jeg skal videre til, fortæller Mette Høj (th), der har solgt caféen til Janni Jørgensen og hendes mand. Foto: Malene Wonsbek
Annonce

Varde: Det kendte Spiseriget på Kræmmergade er solgt til Jannie Jørgensen, der forleden sprang fra et job som restaurantchef Gastrobar Nr 12 i Søndergade.

Onsdag aften informerede Mette Høj, indehaver af Spiseriget i Varde, ellers sit personale om, hvorfor hun endnu ikke havde lavet vagtplaner for januar. Forklaringen var enkel: Forhåbentlig fandt hun en køber, ellers ville hun lukke Spiseriget med udgangen af december.

- Jeg er blevet tilbudt en enestående mulighed. Hvis jeg sagde ja tak til denne mulighed, ville det dog blive på bekostning af Spiseriget, som min mand Henrik og jeg sammen etablerede i 2012, fortæller Mette Høj.

To dage efter denne udmelding, ringede en tidligere ansat, Jannie Jørgensen, til Mette for at tilbyde sin arbejdskraft.

- Jeg havde forladt mit job i Spiseriget for at tiltræde en stilling som restaurantchef i den nyåbnede Gastrobar Nr 12 i Søndergade. Men på grund af forventninger, der ikke blev indfriet, valgte jeg at opsige min stilling, før restauranten åbnede, siger Jannie Jørgensen.

Derfor ringede hun til Mette Høj:

- Jeg manglede et job, og måske manglede hun ekstra hænder til de mange julebestillinger, fortæller Jannie Jørgensen, som mindre end 12 timer senere havde sagt ja til at købe Spiseriget, som hun sammen med sin mand overtager den 1. december.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder

Hvorfor er aktivister så forudsigelige?

Annonce