Annonce
Varde

Mette har satset og øget bemandingen midt i corona - og åbnet webshop

Mette Vedding Nielsen er mødt ind i sin Varde Guld Og Sølv hver eneste dag under nedlukningen. Hun har solgt via sin nye webshop, men også ved at tage telefonen, som hun har haft på sig hele tiden. Foto: Yvonn Tittel
Mette Vedding Nielsen i Varde Guld og Sølv har mistet omsætning for en halv million på grund af corona. Alligevel har hun fastansat en ekstra medarbejder.

Varde: Siden hun overtog Varde Guld og Sølv i 2018, har Mette Vedding Nielsen sagt, at hun vil have en webshop. Der er bare aldrig blevet tid til at lave den.

Det blev der under corona. Fordi hun valgte at beholde Dorthe Klausen, som hun havde inde som barselsvikar for sin faste medarbejder, så hun nu har to faste medarbejdere og en elev i butikken.


Jeg ved ikke, hvad corona har kostet os. I hurtige tal har vi mistet en halv million kroner i omsætning.

Mette Vedding Nielsen


- Corona gav mig lidt en deadline. Jeg havde ellers hele tiden udskudt det, siger hun.

Foreløbig er 1500 varenumre oprettet i webshoppen, der hedder det samme som butikken. I butikken er der 10.000 varenumre, så der kan stadig komme mere på webshoppen – og heldigvis er der ikke på samme måde mode i smykker og ure, siger Mette Vedding Nielsen.

Mistet en halv million

- Jeg ved ikke, hvad corona har kostet os. I hurtige tal har vi mistet en halv million kroner i omsætning. Men vi er så heldige, at vores varelager ikke bliver umoderne på samme måde som i tøj- og skobutikkerne, siger hun.

Varde Guld og Sølv lægger ud med otte dage med fuld returret for alle julegaver, og 30 dages ombytningsret. For med sidste åbningsdag 23. december står julebytterierne nu først for i alle butikker.

Trekantområdet For abonnenter

Sex i en hemmelig verden: Alle slags mænd mødes i skoven - også dem med vielsesring og autostol på bagsædet