Annonce
Udland

Mexicansk wrestler omkommer under show i London

Wrestleren "Silver King" havde blandt andet en rolle i komedien "Nacho Libre" fra 2006. Han er nu død - 51 år.

En 51-årig mexicansk wrestler med tilnavnet "Silver King" har mistet livet, efter at han lørdag kollapsede under et show i London.

Det skriver flere britiske medier - herunder BBC og The Guardian.

Wrestleren med det borgerlige navn Cesar Barron var en stjerne i hjemlandet Mexico og havde også en rolle i wrestling-komedien "Nacho Libre" fra 2006.

Filmens hovedperson blev spillet af den amerikanske komiker Jack Black, mens Cesar Barron indtog rollen som skurken Ramses.

Dødsfaldet er bekræftet af den store wrestlingorganisation WWE.

Ifølge de britiske medier fik Cesar Barron et hjerteanfald i ringen, mens han duellerede mod en wrestler med tilnavnet "Warrior Youth".

Dødsårsagen er dog ikke officielt bekræftet.

Den mexicanske wrestlingorganisation Lucha Libre har lagt et billede på sin officielle Twitter-profil med teksten "Silver King - 1968-2019".

Andre wrestling-profiler hylder ligeledes den mexicanske wrestler på Twitter.

The Roundhouse i London, hvor lørdagens show fandt sted, oplyser ifølge The Guardian, at der var en "hændelse" ved showet. Arrangørerne har dog ikke givet yderligere kommentarer om dødsfaldet.

Den mexicanske pendant til wrestling, Lucha Libre, der på spansk betyder fri kamp, går ud på, at maskerede kæmpere - luchadores - mødes i en boksering og udkæmper akrobatiske og koreograferede kampe.

I slutningen af 1990'erne var "Silver King" også en profil i USA's wrestling-verdensmesterskab (World Championship Wrestling).

/ritzau/

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

JV mener: Groteske udsættelser af sigtelser skal stoppe

Bandekonflikter, grænsekontrol og forebyggelse af terror har de seneste år gjort det meget svært for politiet på tilfredsstillende vis at løse alle sine resterende opgaver. Flere betjente til det hårdt pressede korps er på vej, men det tager tid at få dem uddannet, så både politikere og politiledelse står fortsat med en vigtig prioriteringsopgave. I denne uge er det kommet frem, at man ifølge Politiforbundets formand, Claus Oxfeldt, i alle politikredse i nogle tilfælde venter med at sigte mulige gerningsmænd. Det sker på grund af mandskabsmangel for at kunne leve op til politisk bestemte tidsfrister. I sager om vold og våben må der højest gå 30 dage fra, der er rejst en sigtelse, til der er en tiltale, og i voldtægtssager er fristen typisk 60 dage. Berlingske har talt med en anklager, der på møder har hørt ledere fortælle om, at der i Københavns Politi løbende ligger 500-1000 sager, hvor der på grund af tidsfristerne ikke er rejst sigtelser, selv om politiet kender til de mulige gerningsmænd. Det er en hån mod både ofrene og mod befolkningen, der skal have tillid til, at efterforskningen er så effektiv som muligt. Det er fornuftigt, at der er krav om, at sager om grov kriminalitet bliver afsluttet hurtigt. Men ressourcerne skal også følge med. Derfor må politikerne erkende, at politiet står i en svær situation, hvor rigide krav om tidsfrister kan virke mod hensigten. I stedet må kravet være, at politiet får prioriteret kræfterne bedst muligt og ikke lader sig styre af tidsfrister og deraf følgende målkrav, som lederne måles på. Hvis politiet har en konkret mistanke, skal der selvfølgelig rejses en sigtelse med det samme. Også selv om der er risiko for, at der går flere end for eksempel 30 dage, før der er rejst en tiltale. Det er afgørende, at efterforskningen sker hurtigst muligt. Det må politikere og politiets ledelse sørge for, så de groteske udsættelser af sigtelser kan stoppe.

Annonce