Annonce
Billund

Michael Jackson-show kommer direkte fra London til Magion

I Magion forbereder man i disse dage det største indtog af performere og produktionsfolk, man endnu har set, når Thriller Live kommer til byen. PR-foto
Annonce

Grindsted: 25. januar rykker et af de største musikshows fra London ind i Magion i Grindsted. Thriller Live er den til dato største produktion, Magion nogensinde har inviteret til Billund Kommune.

- Forberedelserne har været i gang længe. Der er under 14 dage til og vi skal sørge for, at alt klapper, så alle - både gæster, produktionsfolk og artister har en fantastisk oplevelse i Magion. Det kræver en holdindsats af alle, fortæller eventmanager i Magion, Mads Søbye Helbo, i en pressemeddelelse.

Thriller Live er et anmelderrost musikshow, der fejrer verdens største entertainer. Showet er set af tæt på fem millioner mennesker i over 30 lande. Publikum kan se frem til mere end to timers non-stop musik i alle de genrer, Michael Jackson mestrede; fra pop til rock, soul og disco - og naturligvis alle de største Jackson-klassikere.

Som noget nyt inviterer Magion til afterparty efter Thriller-showet.

- Når showet slutter, inviterer vi til fest med en veloplagt DJ. Der må være nogen, der lige skal have Jackson-feberen danset ud, siger Mads Søbye Helbo.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Sydjylland

Kritisk corona-udvikling: Smitten stiger stadig i Kolding og Esbjerg

Danmark

På kanten af kaninhullet

Varde

Birgit fulgte sin mand i døden

Annonce