Annonce
Billund

Michael Jackson-show kommer direkte fra London til Magion

I Magion forbereder man i disse dage det største indtog af performere og produktionsfolk, man endnu har set, når Thriller Live kommer til byen. PR-foto

Grindsted: 25. januar rykker et af de største musikshows fra London ind i Magion i Grindsted. Thriller Live er den til dato største produktion, Magion nogensinde har inviteret til Billund Kommune.

- Forberedelserne har været i gang længe. Der er under 14 dage til og vi skal sørge for, at alt klapper, så alle - både gæster, produktionsfolk og artister har en fantastisk oplevelse i Magion. Det kræver en holdindsats af alle, fortæller eventmanager i Magion, Mads Søbye Helbo, i en pressemeddelelse.

Thriller Live er et anmelderrost musikshow, der fejrer verdens største entertainer. Showet er set af tæt på fem millioner mennesker i over 30 lande. Publikum kan se frem til mere end to timers non-stop musik i alle de genrer, Michael Jackson mestrede; fra pop til rock, soul og disco - og naturligvis alle de største Jackson-klassikere.

Som noget nyt inviterer Magion til afterparty efter Thriller-showet.

- Når showet slutter, inviterer vi til fest med en veloplagt DJ. Der må være nogen, der lige skal have Jackson-feberen danset ud, siger Mads Søbye Helbo.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

55 til 80 ejendomme risikerer at skulle lade livet ved ny Hærvejsmotorvej

Læserbrev

Mens regeringen tøver, holder danskerne i kø

Læserbrev: Omtrent fire måneder er der gået, siden den socialdemokratiske transportminister, Benny Engelbrecht, proklamerede i JydskeVestkysten, at han for længst er trukket i arbejdstøjet, og at der fra regeringens side bliver arbejdet hårdt på en ny infrastrukturplan. Noget vi i Venstre selvsagt var glade for at høre. Nu er der som sagt gået over fire måneder, og på kalenderen står der 2020. Mere end et halvt år er gået, siden Socialdemokratiet flyttede ind i regeringskontorerne, og danskerne er endnu ikke stillet en infrastrukturplan i udsigt. Mens trafikken på de danske veje snegler sig afsted, og borgere og virksomheder bruger mere tid på kø og trængsel, kan transportministeren end ikke sætte et årstal på en ny infrastrukturplan. Alle os sydjyder må således gå rundt i uvished – vi ved ikke, om vi er købt eller solgt. Og uvisheden skaber selvfølgelig bekymring. For hvad skal der ske med Ny Midtjyske Motorvej? E45/E20 ved Kolding? Rute 11 fra Korskro til Varde? Eller for den sags skyld opgraderingen af Rute 11 til Tønder? Ingen ved det. Sidste år kom vi i Venstre i mål med en aftale om at investere mere end 110 milliarder kronet i vores infrastruktur frem mod 2030. Investeringer, som ville sikre vækst og bosætning over alt i Danmark. Derfor er det mildest talt bekymrende, at vi i Sydjylland ikke kan vide os sikre på, om de investeringer, som vi i Venstre var med til at aftale, overhovedet bliver til noget. I Venstre vil vi arbejde for, at vi hurtigst muligt bliver indkaldt til forhandlinger om en infrastrukturaftale. Vi kan ikke vente længere. For når borgere og virksomheder holder i kø koster det samfundet 20 milliarder kroner om året. Derfor er en god og sammenhængende infrastruktur helt grundlæggende for fortsat vækst og udvikling. Noget som er altafgørende, hvis vi skal investere i velfærd og grønne løsninger. Så alt imens regeringen har skudt endnu et løfte til hjørne, må vækst og udvikling sættes på pause.

Annonce