Annonce
Ugens Bedste

Michaels historie gjorde indtryk på mig

Annonce

Vi kan alle huske de kaotiske tilstande, der herskede ved den dansk-tyske grænse i 2015 på grund af de tusindvis af mennesker, der søgte op gennem Europa på jagt efter en bedre tilværelse. Strømmen af flygtninge og migranter tydeliggjorde problemerne med den manglende kontrol af EUs ydre grænser.

Selv om situationen siden er kommet under meget bedre kontrol, er der stadig et stort pres på EUs grænseagentur, Frontex, som blandt arbejder på den græske ø, Samos. Her er sergenten Michael Christiansen fra Grindsted i øjeblikket udstationeret med den opgave at tage fingeraftryk af de flygtninge og migranter, som kyniske menneskesmuglere fragter til Samos.

Historien om Michael Christiansens arbejde er en af dem, der i den forløbne uge har gjort indtryk på mig i JydskeVestkysten. Der er herunder link til den og fire andre artikler, som jeg vil anbefale dig at læse, hvis du ikke allerede har gjort det. Og så kan du glæde dig til mange flere artikler i de kommende dages aviser, ikke mindst i JV Weekend i lørdagsavisen.

God weekend!

Annonce
Annonce
Danmark For abonnenter

Venstre blæser til kamp mod overnatningskrav: Koster turistbranchen milliarder

Annonce

Seneste nyt

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder

Hvorfor er aktivister så forudsigelige?

Annonce