Annonce
Varde

Michelle gik fra sosu til selvstændig og det går rigtig godt

Michelle Ries om Storegade: Jeg ville gerne udvide butikken. Foto: Morten Nielsen

Varde: For et par år siden købte Michelle Ries, 34 år, et konkursbo med babytøj og udstyr. Hun har siden været selvstændig med sin webbutik - Babyhome.

Men nu har hun også fået en fysisk butik, som i nogle måneder har ligget i Vardes Storegade. Tidligere lå der en computerbutik på stedet. Men siden august har Michelle Ries haft en fysisk butik på stedet. Der lå elektronikbutikken Databasen tidligere.

- Det er gået godt, siger Michelle, som har valgt placeringen i Storegade, fordi hendes mand Peter Ries og svigerfar ejer ejendommen.

- Det er gået godt, siger Michelle, som indtil da satsede på sin netbutik.

Og kan det fysiske salg hamle op med netbutikken?

- Nu er det måske lidt svært at sammenligne, fordi jeg ikke har butikken åben på alle hverdage, siger Michelle Ries.

Men salget er rigtig tilfredsstillende, og problemet er, at der faktisk ikke er plads nok i Storegade. Men der er mulighed for en udvidelse.

Hun arbejdede som social- og sundhedshjælper, indtil hun slog sig ned med egen butik. Michelle er fra Kolding.

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aabenraa

Advarsel: Motorveje lukker

Læserbrev

Atomkraft, ja tak

Læserbrev: Har man set mage til narreri. Vores energiminister og co. står der i tv med stort smil og proklamerer, at jyderne vil blive ovenud glade for en erstatning på 5.000 kr pr. år skattefrit' for at få deres livsdrøm ødelagt. Sig mig engang tror den børnehave til Christianborgs politikere selv på, at alle andre som dem selv er dumme? jeg har da aldrig set noget mere naragtigt. Jeg synes, man skal se lidt syd for grænsen fra Medelby til Husum, her kan man ikke finde en kvadratkilometer hvor der ikke står en vindmølle, og hvor hustage er overplastret med solceller til el, Og hvad værre er så betaler den tyske stat for øjeblikket omkring 26 mio. euro til vindmølle- og solcelleejerne, fordi man ikke kan forbruge alt det strøm som produceres. Hvad med at bruge spekulatoren i stedet for at i panik prøve på at indfri valgløfter. Politikerne har også travlt med at ødelægge folks liv på vestkysten i almenvellets navn, nemlig at få lavet en 400 kw ledning, så elværkerne kan sælge strøm til England på de Danske forbrugers bekostning. Hvor længe skal vi finde os i denne form for legaliseret diktatur og løgnehistorier. Er det ikke snart på tide at vi slår bremserne i og ser på konsekvenserne af den hovedløse klimapolitik der føres? Alle de der i børnehaven (Christianborg) taler om børnenes tarv, en floskel som man er ved at være træt af. Den største miljøsynder er jo nok mobiltelefonen, og pc'er, og dem kommer der mange flere af. En teenager i dag kan vel ikke gå mere som 10 meter på en sms og kan åbenbart ikke gå uden at være på hele tiden. Hvad med at lære dem at omgås miljøet på en anstændig måde. Strøm skal vi altid bruge, og helt sikker er, at forbruget vil mindst blive fordoblet i fremtiden, men spørgsmålet er nok mere hvordan den skal fremstilles, og om vi er dygtige nok til at se de rigtige løsninger. Hvorfor forsker man ikke i atomkraft, som jo er den absolut reneste form for udvikling af både strøm og varme, hvad med at se det positive i atomkraft og få det udviklet, så det kan bruges uden at se bomber og krig alle steder. Krige er der nok af og de har altid været der, og hvis politikerne er så naive, at de tror de kan rede hele verden, så kan man kun være målløs, når man ser historisk på det har de danske politikere altid prøvet at behage de store lande, hvad med at stå på egne ben.

Annonce