Annonce
Trekantområdet

Middelfart-elever bliver klædt på til livet online

Eleverne på Østre Skole i gang med kurset. Pressebillede
Elever fra Middelfart er med deres feedback med til at gøre undervisningsmateriale klar til alle indskolingselever i landet.
Annonce

Middelfart: Da eleverne i 2. klasse på Østre Skole i Middelfart mødte ind til skoledagen torsdag, var det til en anderledes undervisning. Elevorganisationen Danske Skoleelever stod klar til at undervise i "WiFive – Det gode digitale fællesskab" - et undervisningsforløb, de har udviklet i samarbejde med TDC Group. Eleverne fra Middelfart er med deres feedback med til at gøre materialet klar til alle indskolingselever i landet

Over halvdelen af eleverne på mellemtrinnet bekymrer sig om deres digitale fodspor og online færden. Det er ifølge elevorganisationen Danske Skoleelever og TDC Group alt for mange. Derfor har de udviklet undervisningsmaterialet WiFive – Det gode digitale fællesskab, som efter stor succes på mellemtrinnet sidste skoleår nu også bliver produceret i en version til indskolingen.

- Det kan siges ret let. Vi ønsker, at alle elever skal være klædt godt på til deres liv online og med sund fornuft få skabt en helt masse gode digitale fællesskaber, fordi den slags bidrager med en hel masse godt, siger Thea Enevoldsen, formand for danske skoleelever i en pressemeddelelse.

Det har hele tiden været tænkt ind, at det skal være eleverne selv, der er med til at udstikke retningslinjerne for materialet. Derfor testes det grundigt på elever inden det bliver rullet ud til elever i hele landet.

- Vi er slet ikke i tvivl om, at vi kun kan give eleverne det bedste materiale ved at inddrage eleverne selv. Jeg er derfor glad for, at eleverne på Østre Skole har meldt sig som flagskibsklasse. Den feedback de giver os nu, er helt sikkert med til at give eleverne i fremtiden mere motiverende undervisning, og det er det, der er det vigtigste for en god skoledag, siger Thea Enevoldsen.

Det var en anderledes skoledag, eleverne i 2. klasse på Østre Skole i Middelfart mødte ind torsdag. Pressebillede
"WiFive – Det gode digitale fællessk TDC Group og elevorganisationen Danske Skoleelever. Pressebillede
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Regionalt For abonnenter

Efter brutalt corona-knæk blomstrer turistbranchen igen: Udlejere jubler over reddet og forlænget højsæson

Esbjerg

Hverdagen

Annonce