Annonce
Trekantområdet

Middelfart-elever bliver klædt på til livet online

Eleverne på Østre Skole i gang med kurset. Pressebillede
Elever fra Middelfart er med deres feedback med til at gøre undervisningsmateriale klar til alle indskolingselever i landet.

Middelfart: Da eleverne i 2. klasse på Østre Skole i Middelfart mødte ind til skoledagen torsdag, var det til en anderledes undervisning. Elevorganisationen Danske Skoleelever stod klar til at undervise i "WiFive – Det gode digitale fællesskab" - et undervisningsforløb, de har udviklet i samarbejde med TDC Group. Eleverne fra Middelfart er med deres feedback med til at gøre materialet klar til alle indskolingselever i landet

Over halvdelen af eleverne på mellemtrinnet bekymrer sig om deres digitale fodspor og online færden. Det er ifølge elevorganisationen Danske Skoleelever og TDC Group alt for mange. Derfor har de udviklet undervisningsmaterialet WiFive – Det gode digitale fællesskab, som efter stor succes på mellemtrinnet sidste skoleår nu også bliver produceret i en version til indskolingen.

- Det kan siges ret let. Vi ønsker, at alle elever skal være klædt godt på til deres liv online og med sund fornuft få skabt en helt masse gode digitale fællesskaber, fordi den slags bidrager med en hel masse godt, siger Thea Enevoldsen, formand for danske skoleelever i en pressemeddelelse.

Det har hele tiden været tænkt ind, at det skal være eleverne selv, der er med til at udstikke retningslinjerne for materialet. Derfor testes det grundigt på elever inden det bliver rullet ud til elever i hele landet.

- Vi er slet ikke i tvivl om, at vi kun kan give eleverne det bedste materiale ved at inddrage eleverne selv. Jeg er derfor glad for, at eleverne på Østre Skole har meldt sig som flagskibsklasse. Den feedback de giver os nu, er helt sikkert med til at give eleverne i fremtiden mere motiverende undervisning, og det er det, der er det vigtigste for en god skoledag, siger Thea Enevoldsen.

Annonce
Det var en anderledes skoledag, eleverne i 2. klasse på Østre Skole i Middelfart mødte ind torsdag. Pressebillede
"WiFive – Det gode digitale fællessk TDC Group og elevorganisationen Danske Skoleelever. Pressebillede
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Atomkraft, ja tak

Læserbrev: Har man set mage til narreri. Vores energiminister og co. står der i tv med stort smil og proklamerer, at jyderne vil blive ovenud glade for en erstatning på 5.000 kr pr. år skattefrit' for at få deres livsdrøm ødelagt. Sig mig engang tror den børnehave til Christianborgs politikere selv på, at alle andre som dem selv er dumme? jeg har da aldrig set noget mere naragtigt. Jeg synes, man skal se lidt syd for grænsen fra Medelby til Husum, her kan man ikke finde en kvadratkilometer hvor der ikke står en vindmølle, og hvor hustage er overplastret med solceller til el, Og hvad værre er så betaler den tyske stat for øjeblikket omkring 26 mio. euro til vindmølle- og solcelleejerne, fordi man ikke kan forbruge alt det strøm som produceres. Hvad med at bruge spekulatoren i stedet for at i panik prøve på at indfri valgløfter. Politikerne har også travlt med at ødelægge folks liv på vestkysten i almenvellets navn, nemlig at få lavet en 400 kw ledning, så elværkerne kan sælge strøm til England på de Danske forbrugers bekostning. Hvor længe skal vi finde os i denne form for legaliseret diktatur og løgnehistorier. Er det ikke snart på tide at vi slår bremserne i og ser på konsekvenserne af den hovedløse klimapolitik der føres? Alle de der i børnehaven (Christianborg) taler om børnenes tarv, en floskel som man er ved at være træt af. Den største miljøsynder er jo nok mobiltelefonen, og pc'er, og dem kommer der mange flere af. En teenager i dag kan vel ikke gå mere som 10 meter på en sms og kan åbenbart ikke gå uden at være på hele tiden. Hvad med at lære dem at omgås miljøet på en anstændig måde. Strøm skal vi altid bruge, og helt sikker er, at forbruget vil mindst blive fordoblet i fremtiden, men spørgsmålet er nok mere hvordan den skal fremstilles, og om vi er dygtige nok til at se de rigtige løsninger. Hvorfor forsker man ikke i atomkraft, som jo er den absolut reneste form for udvikling af både strøm og varme, hvad med at se det positive i atomkraft og få det udviklet, så det kan bruges uden at se bomber og krig alle steder. Krige er der nok af og de har altid været der, og hvis politikerne er så naive, at de tror de kan rede hele verden, så kan man kun være målløs, når man ser historisk på det har de danske politikere altid prøvet at behage de store lande, hvad med at stå på egne ben.

Aabenraa

Advarsel: Motorveje lukker

Annonce