Annonce
Vejen

Midt i coronaen: Intet aflyst i grænseforeningen

Formand for Holsted-Brørup Grænseforening aflagde en kort beretning fra en parentes i foreningens historie. Foto: Steen Rasmussen
Med lidt forsinkelse fik Holsted-Brørup Grænseforening holdt sin generalforsamling.

FØVLING: Holsted-Brørup Grænseforening har ikke aflyst arrangementer det seneste år, selv om regeringens coronarestriktioner har lagt hele landet dødt.

Det skyldes ene og alene den kendsgerning, at der ikke har været noget at aflyse, fortalte formand Erling Schellerup på generalforsamlingen, som igen i år blev holdt hos Laura og Peter Larsen i Føvling.

- Vores eneste foredrag med historikeren Jørgen Larsen blev gennemført, og ellers var der ikke planlagt noget, for vi har jo ingenting måttet foretage os.

Annonce

Erling Schellerup bad om tilgivelse for, at generalforsamlingen, som ifølge vedtægterne skulle holdes i maj, var udskudt en måned. Det var der ingen af de godt 20 deltagere, som havde noget imod.

Ordstyrer Arne Madsen bad sågar de højere magter bære over med overtrædelsen af vedtægterne, og heller ikke derfra kom der indvendinger.

Men nu skal der ske noget. Erling Schellerup oplyste, at der er planer om en heldagsudflugt den 24. august til Knivsbjerg, Sønderborg og Dybbøl og måske også det nye besøgscenter på Skamlingsbanken.

Årsmødet havde besøg af tidligere skoleinspektør Erling Aaskov, som holdt foredrag om Genforeningen og de tyske enklaver i Rødding.

Erling Schellerup, Jens Chr. Nielsen og Peter Larsen blev genvalgt til bestyrelsen.

Grænseforeningens årsmøde havde besøg af tidligere skoleinspektør Erling Aaskov, som holdt foredrag om Genforeningen og de tyske enklaver i Rødding. Foto: Steen Rasmussen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce