Annonce
Kolding

Mikkel sender sunde julesnacks direkte i din indbakke

MIkkel Hansen driver Move It Fitness, der ligger på Dieselvej i Kolding. Han deler lokaler med Crossfit Pitstop. Michael Mogensen er uddannet personlig træner og kostvejleder. Foto: Søren Gylling

Var det noget med en popcorn-chokolade-stang, der ikke feder? Eller hvad med en sund pandekage uden mel? Så skal du bare melde dig til Mikkel Hansens julekalender.

Christiansfeld: Har du kæmpet årets første 11 måneder for at holde den slanke linje, er det ikke nødvendigt, at alle anstrengelserne går tabt i december.

I hvert fald ikke, hvis du er medlem af Move It Fitness, som drives af Mikkel Hansen fra Christiansfeld. Han har nemlig lavet 24 sunde opskrifter på julesnacks, som han fra den 1. december til og med juleaften sender direkte ind i din indbakke.

- Der er et mønster i, at mange tager på i løbet af december. Det er der ingen grund til. Folk skal selvfølgelig have deres julesnacks, så de kan hygge sig i julen. Jeg har taget noget traditionelt og tænkt nye veje, men folk vil stadig godt kunne genkende tingene, siger Mikkel Hansen.

Mikkel Hansens julekalender består af 24 sunde fortolkninger af julesnacks. Der er blandt andet opskrifter på popcorn-chokolade-stænger, pandekager og grødchips. Alle retterne indeholder højst 100 kalorier.

- For eksempel giver opskriften på popcorn-stængerne fem styk. Så man får også en pæn mængde, selv det er sund. Pandekagerne er blandt andet lavet af banan og æg, og der er ingen mel i dem, siger Mikkel Hansen, der er uddannet personlig træner og kostvejleder og selv har fundet på opskrifterne.

Sådan melder du dig til

Du skal melde dig til julekalenderen på www.moveit-fitness.dk.

får du 24 sunde julesnacks direkte i indbakken.

Undervejs vil du også modtage en invitation til et julefitness-event.

Datoen for eventet bliver meldt ud sammen med én af opskrifterne.

Du skal være medlem af Move It Fitness for at få tilsendt opskrifterne.

Grødchips, pandekager og popcorn-chokolade-stænger. Snacksene minder om traditionelle julesnacks, men de har bare fået et twist, så de er sundere. Foto: Søren Gylling
Annonce

Nemt og hurtigt

Julekalenderen er lavet i samarbejde med en af Mikkel Hansens klienter, der er god til at lave mad. Klienten har været med til at smage opskrifterne til og sørge for, at de hænger sammen og giver mening.

- Så der er ikke gået på kompromis med smag, siger Mikkel Hansen.

Når en opskrift lander i indbakken, er det op til modtageren selv at lave snacken. Derfor har det været vigtigt for Mikkel Hansen, at opskrifterne er lette og hurtige at lave. Ifølge ham tager det mellem ti og 20 minutter, før en snack er klar.

- Det er nemt og hurtigt, og vi har holdt det til lette ting at lave. Opskrifterne er beregnet til én person, men hvis man vil lave til flere, kan man bare gange ingredienserne op.

Indtil videre har omkring 50 medlemmer af Move It Fitness meldt sig til at være med i kalenderen, og der er stadig åben for tilmelding.

Sund julekalender
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Esbjerg

En af Esbjergs rigeste familier vil bygge nyt sportsanlæg på historisk grund

Billund

Mellem 25 og 35 hektar berørt af hedebrand: - Vi har været begunstiget af vejret

Annonce