Annonce
Sport

Milans træner straffes for opførsel i Super Cup

Milans træner, Gennaro Gattuso, får karantæne for verbalt angreb på dommere efter nederlag til Juventus.

AC Milans træner, Gennaro Gattuso, har fået en dags karantæne for "truende" adfærd under onsdagens italienske Super Cup-kamp mod Juventus.

Det skriver nyhedsbureauet AFP.

Gattuso misser dermed Milans Serie A-kamp mandag ude mod Genua.

Karantænen er udløst af, at en vred Gattuso efter nederlaget på 0-1 til Juventus konfronterede kampens dommere, fordi de ikke havde dømt et straffespark sent i kampen for en fejl begået af Juventus-spilleren Emre Can mod Milans Andrea Conti.

Ud over karantænen skal den 41-årige Gennaro Gattuso også betale en bøde på 15.000 euro for "på en truende måde at råbe efter dommeren", har organisationen bag Serie A torsdag besluttet.

AC Milans klublæge, Mario Brozzi, er også blevet udelukket fra holdets kommende kampe.

Det skyldes, at han "på nedladende og arrogant vis fremsatte fornærmende og stødende bemærkninger over for en af sine egne spillere", skriver dommer Luca Banti i sin kamprapport.

Klublægens karantæne gælder til den 4. februar.

Kampen mellem Juventus og Milan blev afviklet i Saudi-Arabien. Cristiano Ronaldo blev matchvinder for Juventus med et hovedstødsmål efter cirka en times spil.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kommentar For abonnenter

Kommentar: Et ja er et ja og binder alle partier i et forlig

Seks partier står bag. Seks partier fra Dansk Folkeparti til SF gik sammen og fik forhandlet et budget hjem – fint og uden de store problemer i øvrigt. For modsat naboerne i Haderslev og større kommuner som Kolding og Esbjerg er der styr på økonomien i Aabenraa. Ikke store og uhyggelige besparelser på børn, unge og ældre her. Tværtimod blev der råd til blandt andet at give skolerne lidt ekstra. Det var dog også helt nødvendigt. Penge til de ældre var der ikke, og det har fået kommunens seniorråd til i et høringssvar til budgettet at komme med dette krav til politikerne: Send flere penge, tak. ET NATURLIGT KRAV, for det er jo nærmest det, rådet er dannet for. At skabe så gode betingelser for kommunens ældre som muligt. Herunder at forlange flere penge i forbindelse med budgetforhandlinger. Kravene bliver ikke efterkommet, selv om byrådets populist par excellence, viceborgmester Ejler Schütt, selvfølgelig ikke kunne dy sig. Jamen, det må vi da se på, lød det sammenfattende fra DF’eren til jv.dk og JydskeVestkysten i begyndelsen af ugen, da vi skrev om Seniorrådets ønsker, og han understregede sin pointe ved at foreslå et møde i forligsgruppen inden for et par uger. Hvorfor sige nej til politisk sympati fra nogle vælgere, når muligheden nu bød sig? Nej vel, dertil er Ejler Schütts politiske næse alt for veludviklet. TIL GENGÆLD VAR der ikke megen respekt eller sympati at hente hos borgmester Thomas Andresen (V). – Undskyld mig, men hvor skal pengene komme fra, lød det nærmest arrigt fra borgmesteren, der bestemt ikke ser nogen anledning til at indkalde forligspartierne igen. Socialdemokratiets nye gruppeformand og nyudnævnte borgmesterkandidat, Erik Uldall Hansen, lod sig ikke friste. Også han står bag det forlig, partiet har givet og taget i. Selvfølgelig gør han det. – Vi har valgt, at børnene og folkeskolerne skulle have, sagde Uldall Hansen som begrundelse. Godt for det. Et ja er et ja, og et forlig er et forlig. Det ville tendere det useriøse at genåbne budgettet, blot et par uger efter det blev underskrevet, fordi man lige kom i tanke om, at der var nogle vælgergrupper, der ikke havde fået. Som om de var glemt. SÅDAN KAN DET POLITISKE arbejde ikke foregå. Nok er den økonomiske situation i Aabenraa fin, nok er der råd til lidt ekstra i 2020, men Aabenraa var for omkring et årti tilbage igennem store og voldsomme besparelser, og en gentagelse af dengang ønsker ingen i byrådet. Slet ikke ved at ødsle i gode tider. Derfor får Seniorrådet et klart nej til sine ønsker om flere penge. Og Schütt må naturligvis stå bag det forlig, han på sit partis vegne har indgået med Venstre, Socialdemokratiet, Slesvigsk Parti, De Konservative og SF. Eller vælge at træde helt ud. Borgmesteren behøver ikke DF’s stemmer i byrådssalen. Men så langt går Ejler Schütt selvfølgelig ikke, og det var heller ikke tanken bag hans udmeldinger. Han fiskede såmænd bare efter lidt sympati. GOD WEEKEND

Annonce