Annonce
Kolding

Militærpilot og læge overtager 4-stjernet campingplads

Militærpilot Lasse Guldager Pedersen og læge Anna Lund Rasmussen er klar til at tage hul på en helt ny livsstil. Den 1. december overtog de Grønninghoved Strand Camping. Her ses de nye campingpladsejere med deres to børn  på henholdsvis seks og ni år. Pressefoto
Efter 28 år får en af Kolding Kommunes store og hyggelige campingpladser, Grønninghoved Strand Camping, nye ejere. Fremover skal pladsen drives af et par, der kommer fra henholdsvis Forsvaret og hospitalsverdenen.
Annonce

Kolding: December byder på en tidlig julegave for militærpilot, Lasse Guldager Pedersen og læge Anna Lund Rasmussen. Den 1. december overtog de nemlig Grønninghoved Strand Camping. Den 4-stjernede campingplads ligger lige ud til Lillebælt mellem Kolding og Haderslev.

- Vi er selv erfarne campister og været på mange dejlige campingferier i Danmark og udlandet. Vi har i den forbindelse ofte talt og drømt om at drive en campingplads tæt ved havet. Det var dog først i foråret, vi indledte en seriøs jagt på den rigtige campingplads, og da vi første gang besøgte Grønninghoved Strand Camping var vi ikke i tvivl om, det var præcis denne plads og i dette område, vi skulle udleve drømmen, fortæller de nyslåede campingejere i en pressemeddelelse.

Grønninghoved Strand Camping har gennem de senete 28 år været ejet og drevet af Else og Niels Gaj. Og de nu tidligere ejere er glade for, det bliver Anna og Lasse, der skal prøve kræfter med campinglivet ikke blot som fritidsinteresse, men som fuldtidsbeskæftigelse.

- Vi er glade for, at Anna og Lasse nu skal drive campingpladsen videre, og efter en rigtig god overdragelse i de sidste måneder er vi overbeviste om, at vores livsværk er i de bedste hænder, siger parret.

Annonce

Et liv i overhalingsbanen

Efter et liv i overhalingsbanen for både Anna og Lasse, der begge har haft karrierer og rigtige mange dage væk fra hjemmet, er det nu tid til en ny livsstil. Lasse har været ansat som helikopterpilot i Forsvaret siden 2000 - senest som chef for de danske EH101 helikoptere, der er Danmark rednings- og taktiske helikoptere.

- Efter jeg tidligere på året kom hjem fra min seneste udsendelse i Mali, virkede det som det helt rigtige tidspunkt at komme i gang med vores mangeårige drøm. Jeg har været meget glad for at være i militæret, men nu har vi som familie truffet et nyt og spændende livsvalg, og jeg glæder mig til at møde vores campister, men også til flere dage i hjemmet og en større samhørighed i  familien, forklarer Lasse Pedersen.

Anna fortsætter sin lægegerning som gynækolog/obstetriker. Lige nu er hun ved at lave en Ph.d., men hun bliver også en stor del af dagligdagen og driften på Grønninghoved Strand Camping:

-  Jeg glæder mig meget til vores nye liv i dette naturskønne område med min familie, og jeg er spændt på for første gang at kunne byde vores gæster  velkommen til foråret.


Efter jeg tidligere på året kom hjem fra min seneste udsendelse i Mali, virkede det som det helt rigtige tidspunkt at komme i gang med vores mangeårige drøm. Jeg har været meget glad for at være i militæret, men nu har vi som familie truffet et nyt og spændende livsvalg,.

Lasse Guldager Pedersen


Anna  og Lasse har to børn på henholdsvis seks og ni år. De begynder i Sjølund Skole midt i december, og de er de fleste dage også glade for valget om en ny hverdag.

Annonce

Aktiviteter og ambitioner

Et aktivt familieliv er kendetegnende for de nye campingpladsejere, og det kommer til at smitte af på campingpladsen. Håbet og ambitionen er at fortsætte den positive udvikling, Grønninghoved Strand Camping har gennemgået over årene.

- Vi har naturligvis lavet en flerårig forretningsplan, men det vigtigste på kort sigt er, at vi stikker den berømte "finger i jorden" og lærer vores campister,området og det nye liv at kende, forklarer parret.

Militærpilot Lasse Guldager Pedersen og læge Anna Lund Rasmussen overtog den 1. december Grønninghoved Strand Camping. Parret har to børn på henholdsvis seks og ni år. Pressefoto

- Campingpladsens DNA med hygge og ordentlighed samt en høj standard på rengøring og service vil vi naturligvis ikke ændre på. Allerede i 2021 vil vi dog byde på nye aktiviteter såsom SUP-boards og glaskanoer, ligesom der vil blive arrangeret fodbold, rundbold, snobrød, beach party og så videre  i sæsonen, slutter Anna og Lasse.

Nye på pladsen

Militærpilot Lasse Guldager Pedersen og læge Anna Lund Rasmussen overtog den 1. december Grønninghoved Strand Camping efter Else og Niels Gaj, der havde ejet og drevet pladsen i 28 år.

De nye ejere har to børn på henholdsvis seks og ni år, der begynder i Sjølund Skole midt i december.

Læs mere på www.gronninghoved.dk

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce