Annonce
Sønderborg

Miljørådgivningsfirma flytter ind hos SlothMøller

Fra venstre ses Ariel D. Conradsen (DGE), som har mere end 10 års erfaring fra en anden miljørådgivningsvirksomhed, Peter R. Pallesen, afdelingschef for Geoteknik & Miljø hos SlothMøller og Morten Øland (DGE), som har været miljørådgiver hos DGE i 19 år. Pressefoto
Ingeniørfirmaet SlothMøller har indgået samarbejde med miljørådgivnings-virksomheden DGE, der nu etablerer fast kontor hos SlothMøller på Nørrekobbel. Sammen vil de understøtte blandt andre Sønderborg Kommunes bæredygtigheds-strategier.

Sønderborg: Ingeniørvirksomheden SlothMøller og miljørådgivningsvirksomheden DGE har samarbejdet i flere år, men det seneste år har det været i en strategisk samarbejdsrelation, hvor virksomhederne supplerer hinanden på faglige kompetencer og ressourcer inden for geoteknik og miljø.

Nu rykker de to parter så under samme tag på adressen Nørrekobbel 7B i Sønderborg, hvor SlothMøller flyttede til for nogle år siden.

- At DGE nu etablerer en afdeling hos os, ser vi som yderst positivt. Det styrker kommunikationen, effektiviteten og hastigheden af vores samarbejde og vil uden tvivl være til gavn for alle parter, siger afdelingschef for Geoteknik & Miljø hos SlothMøller, Peter R. Pallesen i en pressemeddelelse.

Hos SlothMøller har man kompetencer inden for alle ingeniørfagets spor, herunder også geoteknik og miljø samlet. Igennem de sidste 20 år har DGE ydet rådgivning til sønderjyske virksomheder og Sønderborg Kommune.

Annonce

Kommunal bæredygtighed

Sønderborg Kommune har en bæredygtighedspolitik og strategi, der har miljø som ét ud af fire fokusområder. Det handler blandt andet om natur, forurening, klimatilpasning og vand. DGE og SlothMøller skal fortsat bidrage til at fremtidssikre kommunen og værne om ressourcerne på de områder.

DGE bidrager eksempelvis med tekniske løsninger til at undgå forurening, som i dag ikke findes hos andre rådgivere i området. Desuden med miljøundersøgelser og forureningsoprensninger i jord, vand, luft og bygningsmaterialer. Det er med til at sikre grundvandet og reducere forureningspåvirkninger på mennesker.

Sønderborg-virksomheden SlothMøller A/S har siden 2019 været en del af Oluf Jørgensen Group, som har seks afdelinger på landsplan. Virksomheden tæller 270 medarbejdere, hvoraf de 35 sidder på kontoret i Sønderborg.

DGE tæller i alt 70 medarbejdere i Danmark og kontoret i Sønderborg bliver det ottende herhjemme.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Sydjylland

Træt af kø til kviktest? Disse dage og tidspunkter er der størst chance for at komme hurtigt til

Annonce