Annonce
Tønder

- Min kjole skal afspejle country-stilen på festivalen

Sofie Worm fra Aarhus besøger for tredje gang Tønder Festival. Hun havde iført sig en blomstret sommerkjole, som skulle afspejle country-stemningen på festivalen. Foto: Hans Chr. Gabelgaard
Festivalgæst Sofie Worm var klar til årets Tønder Festival. Til åbningen havde hun iført sin en blomstret kjole, som skulle afspejle festivalen.

Tønder: Torsdag strømmede årets festivalgæster ind på pladsen til Tønder Festival. Og gæsterne havde klædt sig præcist som vejret dikterede det. Sol og varme stod på vejrudsigten og det udnyttede mange af festivalens kvindelige deltagere, som havde iført sig sommerkjoler.

En af dem var Sofie Worm fra Aarhus. Hun havde trukket en blomstret kjole over hovedet, da hun sammen med sin kæreste, Søren, og et vennepar besøgte pladsen.

- Jeg tænkte, at den skulle være lidt Tønder-agtig a la countrystil, fortæller den 34-årige kvinde.

Annonce

Se min festival-kjole

I løbet af Tønder Festival, der strækker sig fra torsdag den 22. august til søndag den 25. august, tager JydskeVestkysten en snak med festivalgæster iført fine kjoler og hører dem om deres festivalplaner.

Fokus på musikken

Det er tredje gang at Sofie Worm besøger Tønder Festival. Hun er der både for stemningen og musikkens skyld.

- Jeg kan rigtig godt lide, at det er en stille og rolig festival, hvor der ikke er fokus på druk, men derimod god musik. Jeg kan godt lide country- og folkemusik.

I år glæder hun sig særligt til at opleve svenske Daniel Norgren, der spiller lørdag og til Niels Hausgaard til 75-års fødselsdag fredag.

- Sidste gang vi så Hausgaard, grinte vi så meget, så selvfølgelig skal vi se ham igen, siger hun.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Live: Daginstitutioner og mindre skoleklasser genåbner 15. april - sommerens festivaler aflyst

Annonce