Annonce
112

- Min kjole skulle gå til både arbejde og festival

Mette Frost fra Odense er på Tønder Festival for første gang. Hun havde taget en hvid kjole på, som både passede på arbejde og på festival. Foto: Anna Schjødt Larsen
Mette Frost var taget direkte til Tønder Festival efter arbejde. Derfor havde hun valgt at hive en hvid sag over hovedet, som både kunne bruges på arbejde og til festival.
Annonce

Tønder Festival: Fredag var endnu en solrig dag på festivalpladsen på dette års Tønder Festival. Det gav anledning til bare ben og flagrende skørter. Flere af festivalens kvindelige gæster var derfor trukket i sommerkjolen.

En af dem var Mette Frost fra Odense, som er på festival med en god veninde. Mette Frost havde denne dag valgt at iføre sig en sød, hvid kjole.

- Jeg har valgt en kjole, som kunne gå direkte fra arbejde til festival. Jeg havde den samme på på Tinderbox, og der virkede det, fortæller hun.

Se min festivals-kjole

I løbet af Tønder Festival, der strækker sig fra torsdag den 22. august til søndag den 25. august, tager JydskeVestkysten en snak med festivalgæster iført fine kjoler og hører dem om deres festivalplaner.

Annonce

Tid med veninderne

Mette Frost og veninden var netop ankommet til festivalpladsen, og det er første gang, de besøger festivalen. Men indtil videre var oplevelsen positiv.

- Vi er helt begejstrede allerede. Selvom vi lige er kommet, og kun har set de første 200 meter af festivalen, fortæller hun med et grin.

Det store tilløbsstykke på festivalen er for Mette Frost at opleve Niels Hausgaards koncert, men hun glæder sig også til at bruge tid med veninderne.

- Jeg ser meget frem til at se min gode venindes liv bag baren. Hun har fortalt så meget om det, siger hun.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Kvalitet i stedet for tom reklame

Annonce