Annonce
Kolding

Mindekoncert for Master Fatman på Godset

Master Fatman døde 26. marts. 8. maj er der mindekoncert på Godset. PR foto

Kolding. Tirsdag 26. marts døde Master Fatman med det borgerlige navn Morten Lindberg.

Han skulle have holdt et koncertforedrag sammen med Aarhus Jazz Orchestra på Godset. I stedet har Jazz6000 valgt at arrangere en mindekoncert for den danske jazz- og kærlighedsguru.

- Hos Jazz6000 er vi meget berørte af Master Fatmans alt for tidlige død. Alle, der har mødt Master Fatman, ved, at han var en ener. Vi havde derfor glædet os meget til at præsentere ham på Godset, hvor han på sin helt særegne og humoristiske facon sammen med Aarhus Jazz Orchestra skulle tage os alle sammen med på en hæsblæsende musikalsk rejse gennem jazzens hundredårige historie, siger Claus Meineche, der er formand for Jazz6000, i en pressemeddelelse.

Mindekoncerten løber af stablen samme dag, som den oprindelige koncert med Master Fatman selv skulle have været holdt. Nemlig onsdag 8. maj klokken 19.00 på Godset. Billetter købt til den oprindelige koncert med Master Fatman giver automatisk adgang til mindekoncerten, står der i pressemeddelelsen. Ellers kan se købes på foreningens hjemmeside eller ved indgangen. /cak

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce