Annonce
forside

Mindeord

Lørdag fik vi beskeden om, at Emil Vejsig Hansen var død.

Vi vidste godt, at Vejsig havde været syg gennem en længere periode, og det nu var alvorligt. Alligevel var det en meget tung og trist meddelelse at modtage.

Vejsig blev valgt til byrådet i Vejen Kommune i 1998, hvor han sad i to perioder. Inden Vejsig blev politisk aktiv som socialdemokrat, havde mange af os kendt ham som socialchef i Vejen Kommune og som et kendt ansigt i bybilledet. Vejsig var særdeles respekteret, en utrolig venlig mand, som altid var parat med et varmt smil, et underfundigt blik og en lun bemærkning. Og så var han også altid parat med en indsigtsfuld vurdering og et godt råd.

Vejsig var ikke en skolet politiker i traditionel forstand, men gennem sin opvækst og sit professionelle virke var han aldrig i tvivl om sine værdier og politiske ståsted. I byrådsarbejdet var Emil Vejsig Hansen også optaget af teknik og miljø samt kulturpolitik, og som den aktive sportsmand han var gennem hele livet, havde Vejsig en særlig opmærksomhed rettet mod de frivillige ledere og idrætsforeningerne.

Vi befandt os altid rigtig godt i selskab med Vejsig. Om det var et lidt kedeligt gruppemøde eller en festlig sammenkomst, så havde Vejsig en særlig evne til at skabe en god stemning omkring sig.

Vores varme og medfølende tanker går til Kirsten, Jesper, Morten og familien.

Æret være Emil Vejsig Hansens minde.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce