Annonce
forside

Mindeord

Under ferie i udlandet fik vi den triste meddelelse om Bertel Steffensen`s død.

Vi har kendt Steffensen hele vort liv. Dorte som tidligere nabo og fra Skærbæk Museum. Orla fra Steffensen`s ansættelse og mange årige virke på Findahls Møbelfabrik.

Efter endt uddannelse som snedker hos Boisen-Simmonsen i Gram, samme sted som Cresten Findahl-Brodersen et par år tidligere også fik sin uddannelse, kom han til Skærbæk, og blev ansat hos Cresten Findahl. En ansættelse der varede i over 50 år, i gensidig respekt og forståelse.

Steffensen var i mere end 40 år værkfører på Findahls Møbelfabrik i Skærbæk. Han var en respekteret medarbejder, med stor faglig ekspertise og gode menneskelige egenskaber. Hans indsats gennem årene har været en vigtig faktor for, at der stadig findes en møbelfabrik i Skærbæk.

Steffensen var en flittig, pligtopfyldende og samvittighedsfuld person. Han var meget vidende. En viden som spændte vidt. Historie, natur, svampe og ikke mindst slægtsforskning havde hans store interesse. Når vi havde besøg på fabrikken, og vedkommende kom i "snak" med Steffensen, kom spørgsmålet som regel, "Hvor kommer du fra". Og ikke så sjældent vidste Steffensen mere om vedkommendes slægt, end vedkommende selv.

På Skærbæk Museum var han også gennem årene en flittig gæst. Hvor han har hjulpet mange i deres søgen efter slægtninge.

Vore tanker går til Carla og drengene med deres familier.

Æret være Bertel Steffensen`s minde.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce