Annonce
forside

Mindeord

Vi har med stor sorg modtaget besked om at Henrik Mahler er afgået ved døden.

Henrik har i mange år været en markant person i Billund Idrætsforening, hvor han berigede foreningen igennem sit frivillige arbejde i flere forskellige poster og foreninger.

Henrik gik til opgaverne med hele sit hjerte og hans store engagement skinnede tydeligt igennem.

Det var tydeligt for enhver, som arbejdede sammen med Henrik, at han havde en stor retfærdighedssans og aldrig var bange for at sige sin mening på en konstruktiv måde.

Henrik var i flere år en fast støtte, når der skulle afholdes frivilligfester i idrætsforeningen. Her nød vi godt af den store energi og foretagsomhed som vi alle kendte og satte stor pris ved Henrik.

Vi har med Henrik mistet et højt respekteret og agtet medlem af vores hovedbestyrelse, som altid var garant for en skarp holdning og som talte for hele foreningen.

Vi vil tænke tilbage på en mand, som i sit mangeårige virke, har givet og bidraget med sin omfattende erfaring og via sin store personlighed.

Vi vil huske Henriks glimt i øjet, når han satte sit præg på hele Billund Idrætsforening.

Æret være dit minde.

Billund Idrætsforening

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Sådan undgår du at få coronavirus: Tag bare til Norditalien, men kram ikke en italiener

Læserbrev

Det handler om et ordentligt arbejdsmiljø

Når jeg som medlem af økonomiudvalget har valgt offentligt at gå i rette med Mogens Rerups adfærd, er det for at beskytte vores medarbejdere mod psykisk dårligt arbejdsmiljø og for at tydeliggøre over for medarbejdere, at de har retten til at sige fra over for enhver adfærd, der kritiserer og krænker. Denne sag handler om at sikre et ordentligt arbejdsmiljø bag det arbejde, der sker i forvaltningerne. HK og Dansk Socialrådgiverforening har henvendt sig til Haderslev Kommune og er medunderskriver af brevet, idet begge fagforeninger har udtrykt bekymring for deres medlemmers ve og vel. Desværre har konflikterne stået på i årevis og er kørt i hårdknude, og der er tale om et langvarigt pres på en personalegruppe og af medarbejdere og ledere, der fortsat kan se, at de bliver hængt ud med navns nævnelse til social udskamning på sociale medier. Partsrepræsentanters rolle er at føre sag på borgeres vegne og at varetage borgerens interesser. Det kræver et samarbejde for at få et ofte kompliceret sagsforhold til at gå op, som de fleste har en gensidig interesse i. Kommunen kan afvise en person som partsrepræsentant, hvilket sker i så sjældne tilfælde, at jeg ikke i andre situationer har hørt om dette i Haderslev Kommune. Det sker kun, hvis partsrepræsentanten tilsidesætter borgerens egne interesser i sagen, eller hvis vedkommende optræder truende eller voldeligt over for myndighedspersoner. Brevet til de kommunalt ansatte er det politiske budskab om, at vi tager arbejdsmiljøet seriøst. I brevet er der samtidig en opfordring om at styrke dialogen på arbejdspladsen, så ingen medarbejder skal føle sig alene i konfliktfulde situationer.

Annonce