Annonce
Mindeord

Mindeord

Annonce

Vores Rotarymedlem og -kammerat Karsten Hansen er ikke mere.

Det var med stor sorg, vi den 9. januar fik meddelelsen, at Karsten gik bort sent aftenen forinden.

Karsten blev indmeldt i Rotary den 18. december 1986. Han var præsident i Rotary-året 1997-1998, formand for Foundationsudvalget – også kaldet Velgørenhedsudvalget - i flere perioder. Karsten har også udfyldt pladsen som kasserer og sekretær her i klubben.

Karsten fik Paul Harris Fellow (anerkendelse fra Rotary International).

Han var 3. generation i virksomheden K. Hansen Transport og fik formelt afklaret generationsskiftet af virksomheden til sin søn Jakob tilbage i 2012, men han var til det sidste aktiv i virksomheden, hvor han havde plads i bestyrelsen og havde ansvaret for ejendomsporteføljen der.

Virksomheden, som har mere end 122 år på bagsmækken - afskrift fra selskabets hjemmeside - har været drevet med selskabets og branchens ufordringer med stor dygtighed og professionalisme. Virksomheden har ligget højt i forskellige prisuddelinger, som også bekræfter, at der er og har været meget stor balance i medarbejdertilfredshed og en meget professionel driftsledelse.

Karsten var et menneske, der havde blik for andre. Han udviste stor omsorg for andre mennesker – også for de, som havde det svært i livet.

Min personlige oplevelser med Karsten har blandt andet været ved samarbejdet i Velgørenhedsudvalget. Her udviste Karsten sin yderst stærke humane tilgang til livet. Ligeledes gennem mit medlemskab i bestyrelser for andre humanitære foreninger erfarede jeg, at der var stor respekt for Karsten og hans tilgang til blandt andet socialt udsatte.

Karsten var ud over at være et varmt, usnobbet og yderst sympatisk menneske også hyggelig og humoristisk.

Karsten var et meget stort familiemenneske, og der var også kæmpe stort hjerterum her.

Vores tanker går her til de nærmeste Astrid, Jakob, Marie, svigerbørn og børnebørn, som nu skal leve videre med Karsten i deres tanker og minder.

Æret være Karstens minde.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce