Annonce
Navne

Mindeord

Foto: Timo Battefeld Ritzau/Scanpix
Annonce

Mindeord for Anna Lise Kristoffersen Cramer, Tistrup, Varde, skrevet af Dennis og Kirsten Cramer, Adelvej 3, Bæk, Vojens.

Lise blev født i Hjerting. Hun var ud af en søskendeflok på seks. Senere som voksen flyttede Lise til Esbjerg, hvor hun arbejde på fabrik. Lise boede på Fanø, da Dennis kom til verden i 1975. Da Dennis stadig var lille, flyttede de tilbage til Esbjerg. Livet var ind imellem hårdt for Lise og Dennis, men der var også gode og sjove stunder. De støttede hinanden så godt de kunne, og Lises søskende hjalp også til, når der var svære tider.

Lise mødte Carsten. I 1984 flyttede de i hus på Strandvejen. Huskøbet blev besluttet pr. telefon, imens Carsten var på arbejde på boreplatformen. Lise ringede og fortalte om huset. Carsten sagde ”Køb huset” og det gjorde Lise så. I 1985 blev de gift. Trine kom til verden i 1988. Senere flyttede familien til Tistrup.

Lise elskede familie livet. Hun nød at gå i haven, og havde grønne fingre. Lise kunne få alt til at gro. I køkkenet blev der bagt og lavet god mad, som hele familien nød godt af. Ofte kunne man endda selv få lov at vælge menuen. Der blev også syltet og henkogt. Lise strikkede til store og små og nød det i fulde drag. Hun var meget kreativ.

Da der kom børnebørn til - var Lise ekstra glad. Hun nød hvert minut med dem. I alt 6 børnebørn blev det til. Lise var altid frisk på at spille spil, læse højt eller synge for børnebørnene. De fik hendes ubetingede kærlighed, og hun ville gøre alt for dem. Hun var opmærksom og bekymret hvis de var syge, men også stolt når det gik dem godt. Lise var en fantastisk bedstemor.

Da sygdommen tog til, var det svært for Lise at indrømme for sig selv, at hun ikke længere kunne klare det samme. Hun ville gerne være der for sin familie og hygge sig med dem.

Lise elskede sommer og sol. Hun nød at sidde i solen med en smøg og en kop kaffe. Hun elskede camping livet sammen med Carsten – såvel i Danmark som i udlandet. Sammen tog de på mange rejser sydpå. Kroatien blev flittigt besøgt. Da Dennis var dreng gik rejsen til Schweiz og Italien. Han husker disse rejser som gode og spændende rejser.

Lise var et godt menneske, som mødte mennesker uden fordomme, og med et åbent og positivt sind.

Æret være mors/svigermors/bedstemors minde.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce