Annonce
forside

Mindeord: Dorthe Thomsen

Marie Rotvig, Bjælkager 10, Skovlund skriver følgende mindeord over Dorthe Thomsen, Varde.

Vores dejlige, lyse og glade niece og kusine Dorthe er pludselig død d. 6. marts af en svær influenza og efterfølgende hjertestop. Hun blev kun 40 år.

Dorthe var som selve livet og foråret, som hun holdt så meget af. Med sit lyse sind og sin altid smilende væremåde. Hvor hun kom frem, vandt hun alles hjerter.

Dorthe blev født i Hessel ved Hodde og havde der en skøn og god barndom sammen med mor, far og lillesøster.

Skolegang i Tistrup, studentereksamen fra Grindsted Gymnasium. Tog derefter uddannelsen til pædagog, og som sådan arbejdede hun.

Hun kørte mange dejlige ture og holdt ferier rundt omkring i Danmark. Nød hotelophold, københavnerture og diverse koncerter.

Det allerbedste var nu Vejers Strand, hvor hun nød havets brusen og farveskift. For længst var sommerferien på Bornholm bestilt.

Du nåede meget i dit alt for korte liv, som du elskede så højt. Kære Dorthe: Jon, Marianne, Aage og jeg sørger dybt over tabet af dig. Vi vil aldrig glemme dig. Ære være Dorthe minde.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Det handler om et ordentligt arbejdsmiljø

Når jeg som medlem af økonomiudvalget har valgt offentligt at gå i rette med Mogens Rerups adfærd, er det for at beskytte vores medarbejdere mod psykisk dårligt arbejdsmiljø og for at tydeliggøre over for medarbejdere, at de har retten til at sige fra over for enhver adfærd, der kritiserer og krænker. Denne sag handler om at sikre et ordentligt arbejdsmiljø bag det arbejde, der sker i forvaltningerne. HK og Dansk Socialrådgiverforening har henvendt sig til Haderslev Kommune og er medunderskriver af brevet, idet begge fagforeninger har udtrykt bekymring for deres medlemmers ve og vel. Desværre har konflikterne stået på i årevis og er kørt i hårdknude, og der er tale om et langvarigt pres på en personalegruppe og af medarbejdere og ledere, der fortsat kan se, at de bliver hængt ud med navns nævnelse til social udskamning på sociale medier. Partsrepræsentanters rolle er at føre sag på borgeres vegne og at varetage borgerens interesser. Det kræver et samarbejde for at få et ofte kompliceret sagsforhold til at gå op, som de fleste har en gensidig interesse i. Kommunen kan afvise en person som partsrepræsentant, hvilket sker i så sjældne tilfælde, at jeg ikke i andre situationer har hørt om dette i Haderslev Kommune. Det sker kun, hvis partsrepræsentanten tilsidesætter borgerens egne interesser i sagen, eller hvis vedkommende optræder truende eller voldeligt over for myndighedspersoner. Brevet til de kommunalt ansatte er det politiske budskab om, at vi tager arbejdsmiljøet seriøst. I brevet er der samtidig en opfordring om at styrke dialogen på arbejdspladsen, så ingen medarbejder skal føle sig alene i konfliktfulde situationer.

Annonce