Annonce
Kolding

Mindeord: En stærk livsvilje er løbet ud

Arkivfoto
Annonce

Christiansfeld: Anette Heinrich skriver på familiens vegne følgende mindeord over faderen Otto Erich Heinrich:

Otto Erich Heinrich var sønderjyde - han blev født 10. marts 1924 i Sønderborg, hvor han voksede op. Han var bankuddannet fra Kreditbanken i Sønderborg, og som ung mand tilbragte han sin fritid i Roklubben sammen med sine ungdomskammerater.

Otto flyttede med sin unge kone til Kolding i 1950, hvor han fik en karriere som bogholder og regnskabschef i firmaerne S.A. Christenen, fa. Tranberg og M.K.P. Karosserifabrik. Han sluttede karrieren som eksportchef ved Jels Savværk, 60 år gammel, efter et biluheld. Han kæmpede sig dog tilbage til førlighed og fik en rigtig god alderdom.

Otto passede sin kone i hjemmet på Marstalvej til hendes død i 2011 med hjælp fra hjemmeplejen i Kolding, og herefter boede han alene i hjemmet i syv år, til han i efteråret 2018 flyttede til Kongebrocentret i Christiansfeld, 94 år gammel. Han var glad for at flytte til plejecentret i Christiansfeld - her følte han sig tryg, og her blev han hjulpet i sit sidste år.

Otto Erich Heinrich efterlader sig to børn, Anette og Ralf, og to børnebørn Alexander og Isabella.

Otto var en rar mand - han var glad for livet – og han glædede sig over besøg lige til det sidste. Han havde en stærk livsvilje, og han sagde igennem alle årene "jeg bliver 100 år". Det nåede han desværre ikke helt - han blev slået af sygdom, 95 år gammel.

Otto er elsket og savnet - Æret være hans minde.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
coronavirus

Live: Regeringen indfører krav om mundbind i offentlig trafik hele døgnet

Annonce