Annonce
forside

Mindeord: Farvel til et varmt og kærligt menneske

Louise Herbst er død. Hun sov stille ind søndag aften efter længere tids kamp mod sygdom.

Louise var et meget kærligt menneske. Og lidt af en humørbombe. Altid med et frækt smil på læben og en rap bemærkning i mundvigen. Gennem syv år arbejdede Louise i køkkenet på Musik og Teaterhøjskolen og satte sit umiskendelige aftryk på stemningen blandt elever og ansatte på skolen med sit fantastiske humør. Det førte til mange varme venskaber. Som en tidligere elev, Peter Axelsen, så smukt skriver:

Smerten skær i hjertet som en rusten kniv ... den glæde du altid spredte, fangede mig ved første møde, og vil aldrig forsvinde. Du hjalp en bange, ung mand gennem en svær tid, med dine kærlige visdomsord. Jeg elsker dig, Louise og det vil jeg altid gøre ... for selvom jeg ikke kan se dig, så er du her stadig. Du står nede på Vojens stadion og hepper på Sønderjyske.Du sidder nede på Napoli, og venter på pizza.Vi ses snart igen, Louise. Jeg skal nok spærre en plads til dig.

Alt for tidligt tager vi afsked med en elsket og påskønnet person.

Du vil blive savnet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Det handler om et ordentligt arbejdsmiljø

Når jeg som medlem af økonomiudvalget har valgt offentligt at gå i rette med Mogens Rerups adfærd, er det for at beskytte vores medarbejdere mod psykisk dårligt arbejdsmiljø og for at tydeliggøre over for medarbejdere, at de har retten til at sige fra over for enhver adfærd, der kritiserer og krænker. Denne sag handler om at sikre et ordentligt arbejdsmiljø bag det arbejde, der sker i forvaltningerne. HK og Dansk Socialrådgiverforening har henvendt sig til Haderslev Kommune og er medunderskriver af brevet, idet begge fagforeninger har udtrykt bekymring for deres medlemmers ve og vel. Desværre har konflikterne stået på i årevis og er kørt i hårdknude, og der er tale om et langvarigt pres på en personalegruppe og af medarbejdere og ledere, der fortsat kan se, at de bliver hængt ud med navns nævnelse til social udskamning på sociale medier. Partsrepræsentanters rolle er at føre sag på borgeres vegne og at varetage borgerens interesser. Det kræver et samarbejde for at få et ofte kompliceret sagsforhold til at gå op, som de fleste har en gensidig interesse i. Kommunen kan afvise en person som partsrepræsentant, hvilket sker i så sjældne tilfælde, at jeg ikke i andre situationer har hørt om dette i Haderslev Kommune. Det sker kun, hvis partsrepræsentanten tilsidesætter borgerens egne interesser i sagen, eller hvis vedkommende optræder truende eller voldeligt over for myndighedspersoner. Brevet til de kommunalt ansatte er det politiske budskab om, at vi tager arbejdsmiljøet seriøst. I brevet er der samtidig en opfordring om at styrke dialogen på arbejdspladsen, så ingen medarbejder skal føle sig alene i konfliktfulde situationer.

Esbjerg

Brev sendt til to ministre: Esbjerg Kommune beder staten om hjælp til oversvømmelser

Annonce