Annonce
Varde

Mindeord for Gunnar von Arenstorff

Gunnar von Arenstorff. Privatfoto
Annonce

Mindeord for Gunnar von Arenstorff, der boede på Carolineparken, Varde.

Gunnar gik bort torsdag middag den 10. september på Esbjerg sygehus efter kort tids indlæggelse. Han sov stille og roligt ind med sine børn omkring sig, og han blev 91 år.

Gunnar voksede op på Fredensvej i Varde og tog efter realskolen en uddannelse som trafikkontrollør ved privatbanen, Vestbanen. Efter nogle år drog familien til Kjellerup, hvor Gunnar arbejdede ved Kjellerupbanen. På grund af snak om nedlæggelse af Kjellerupbanen flyttede familien til Vejen, hvor Gunnar blev kommunekasserer.

I 1965 flyttede familien til Skive, hvor han blev revalideringskonsulent. Her havnede han ”på den rette hylde”, for hans evner og lyst til at hjælpe folk igennem de sociale labyrinter til et tåleligt og værdigt liv kunne han rigtigt udleve her.

Herefter var han i et års tid ansat som socialinspektør i Hanstholm, hvorfra turen igen gik mod syd.

Familien flyttede til Vrøgum, og Gunnar genoptog jobbet som revalideringskonsulent i Esbjerg under Sygekassen Danmark.

Den private sygekasse blev afviklet i 1973, og familien flyttede derfor i 1975 til Lundgårdsvej i Ribe, hvor Gunnar arbejdede som sagsbehandler ved statsamtet, og her virkede han, til han gik på pension. Han kunne dog ikke helt slippe opgaverne med at hjælpe, hvor der var brug for det, så han fortsatte nogle år endnu som freelance inden for området

Gunnar og Birgit flyttede i 2005 til Varde igen, og ringen blev sluttet. Her købte de hus på Vestre Landevej, hvor de nød deres otium i næsten 10 år, inden Birgit blev ramt af sygdom og måtte flytte på plejehjemmet Carolineparken, hvortil Gunnar efter kort tid også flyttede.

Her holdt de diamantbryllup, og Gunnar holdt blandt andet sin 90-års fødselsdag omgivet af børn, børnebørn og oldebørn samt øvrig familie og venner, hvilket han satte meget pris på.

Gunnar var et menneske med egne meninger og var meget respekteret på sin arbejdsplads – senest på Amtsgården i Ribe. Han brændte for at hjælpe de mennesker, som var udtjente eller på anden måde var ramt af sygdom. I fritiden var haven Gunnars store passion, og lige til det sidste plantede han – med hjælp fra sin datter - blomster i haven på Carolineparken.

Gunnar efterlader sig hustruen Birgit, fem børn og svigerbørn samt en stor flok af børnebørn og oldebørn.

Gunnar bisættes torsdag den 17. september klokken 12.00 fra Sct. Jacobi Kirke i Varde.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce