Annonce
forside

Mindeord Gert Sørensen

Ølgod: Anders Sørensen, Henrik og Søren har skrevet følgende mindeord over Gert Sørensen, Varde.

Det var med stor sorg at vi lørdag 29. september modtog den triste besked, at vor kære mjedarbejder, kollega og ven Gert Sørensen var gået bort i en alder af blot 49 år.

Gert blev uddannet maskinsnedker ved HTH i Ølgod, hvorefter han forsatte ved Trappefabrikken i Ølgod, og de sidste 10 år, har vi i Haahrs Tømrer & Murer haft den store glæde, at nyde godt af Gerts trofaste og loyale arbejdskraft.

Gert var en medarbejder, vi trygt kunne sende ud, til alle typer af opgaver velvidende, at de ville blive udført med størst mulig akkuratesse og arbejdsomhed.

Gert var ikke "bare" ansat, han var en del af virksomhedens ansigt udadtil og var vellidt blandt vores kunder. Gert tog gerne ansvar i at vejlede og hjælpe vores lærlinge, og har i den grad været medvirkende til at sætte standarden for den gode arbejdsmoral, blandt vores lærlinge.

Vi har i årenes løb haft mange sjove og hyggelige stunder med Gert, både på og udenfor arbejde, som vi nu vil tænke tilbage på med glæde.

Vores tanker går i disse dage til hans nærmeste, der nu har mistet en søn, bror og onkel

Ære være hans minde

Kærlig Hilsen Søren, Henrik og Anders

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kommentar For abonnenter

Kommentar: Knald eller fald for Preben Friis-Hauges lokale ambitioner

På onsdag står slaget om at blive den næste folketingskandidat for Venstre i Vardekredsen og dermed noget af en skæbnedag for Preben Friis-Hauge med sine 22 år i lokalpolitik mod den 24-årige Morten Møller Sørensen, der af gode grunde har et mindre politisk CV. Venstres lokale medlemmer skal på onsdag pege på den, de tror på. De skal pege på ham, der kan sikre sig en af de 179 pladser i Folketinget. Der kan komme en tredje, fjerde og femte kandidat i dagene op til opstillingsmødet, men lige nu er der intet, der peger på, at det skulle blive tilfældet. Opstillingsfasen indtil nu har da også allerede haft det drama, den skulle have. Det er nemt at være bagklog, for havde der stået fem unge kandidater og kæmpet om pladsen, var der nok få, der havde efterlyst vidtåbne arme for alle aldersgrupper fra kredsbestyrelsens side. Tilfældet kunne også have været, at Preben Friis-Hauge og andre kandidater i 50'erne havde brugt deres gode ret til at stille op, uanset kredsbestyrelsens ønskealder for kandidater. Sådan gik det ikke. Kritikken lød, da der kun stod én 24-årig mand og ønskede at blive folketingskandidat for Venstre i Vardekredsen. Så gik den interne maskine i gang, og både under og efter presset på kredsbestyrelsens Jørgen Nielbæk fik Preben Friis-Hauge god opmærksomhed.

Annonce
var adsmtag = adsmtag || {}; adsmtag.cmd = adsmtag.cmd || [];