Annonce
Varde

Mindeord: Gunnar Ditlevsen

Annonce

Hans Chr. Thoning, tidl. medlem af Folketinget valgt i Vardekredsen, skriver mindeord over Gunnar Ditlevsen, Klokkedoj, Horne.

Jeg har med sorg modtaget meddelelsen om, at formanden for Venstres Kredsbestyrelse i Varde gennem mange år, Gunnar Ditlevsen, er afgået ved døden.

I 2006 var det ellers Gunnars opfattelse, at han havde aftjent sin værnepligt som kredsformand. Men en samtale med den nyslåede folketingskandidat (mig) overbeviste ham om, at han kunne give endnu et stort bidrag til sit parti, og han takkede ja til endnu en periode.

Med vanlig iderigdom foreslog Gunnar en cykeltur rundt i kommunen, hestevognsture, besøg på korskro marked og meget mere. Det blev en hæsblæsende start på en kampagne, der allerede i november året efter resulterede i valg til Folketinget.

Gunnar var en meget behagelig person, der arbejdede målrettet med sine opgaver. Altid forberedt på de initiativer, der skulle til. Idérig på en solid, vestjysk facon. Med ro og overblik styrede han sine tropper mod målet.

Gunnar var alle dage politisk engageret, men altid som organisationsmand. Vi andre nød godt af dette engagement, som han leverede helt uselvisk uden hverken bagtanker eller skjulte dagsordner. Det var trygt og en stor fornøjelse at arbejde sammen med Gunnar.

Mine tanker går til Grete og familien, der har lidt et ubeskriveligt tab.

Æret være Gunnars minde.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat

Selvfølgelig er der magtkamp i DF

Coronavirus

Live: Styrelse slår fast - skoler bør aflyse alle lejrskoler og klassefester

Annonce