Annonce
Navne

Mindeord: Hans Jørgen Ernst Meng

Annonce

På sommerens sidste dag den 31. august kort før midnat drog Hans Jørgen Ernst Meng sit sidste suk efter en lang, streng og alvorlig kræftsygdom kun 69 år gammel.

Han var født i Haderslev og flyttede med Alice ind i Runevænget i 1977, efter at de var blevet gift i Hjerm kirke.

Her blev de en del af et fantastisk, godt naboskab. Hans Jørgen kunne sætte liv i ethvert nabokomsammen. Hans humor, nysgerrighed og energi var et positivt indslag i enhver fest. Han opfandt tit en fest, hvis vi ikke havde haft nogen i lang tid.

Hans Jørgen og Alice fik 2 drenge: Allan og Jacob. Han var en interesseret og varm far, der læste højt for drengene, fra de var helt små.

Han stod ofte for maden, der var spændende og inspirerende, så når Alice kom hjem fra hospitalet kunne hun sætte sig til et veldækket bord.

I sine unge dage havde Hans Jørgen lavet mange forskellige ting. En overgang var han på Cypern som FN soldat, det nød han meget.

Han blev plejer og tog videre uddannelse til plejer i socialpsykiatrien. Han var på Augustenborg sygehus og senere i bofællesskabet i Guderup, hvor han var meget afholdt. Efter hans pension blev han besøgsven.

I fritiden tog han kursus i skuespilkunst og spillede med i revyen i Guderup i mange år. Han var god til det. Andre hobbies som han tog op var golf, tennis og papirklip og så læste han mange biografier. Han var god til at fortælle historier. Det nød hans børnebørn stor glæde af.

Alice og Hans Jørgen tog på mange campingture både i Danmark og udlandet. Bl.a. var de i Scotland flere gange. Der samlede han whisky, som han delte ud af til os naboer. Så var de i USA 3 gange, hvor Alice har en søster. Det var store og spændende rejser. Efter Jacob blev gift med en spanier, har de også mange gange været nede og besøge dem. De var fast inventar til Tønder festival og har fået mange venner der. De sidste år har de serveret til Skagens festival og nød musikken. Hans Jørgen skabte altid meget liv og humør omkring sig. Han var forgudet af sine 5 børnebørn.

I det sidste lange stykke tid vidste Hans Jørgen at han skulle død. Han var meget afklaret med det og fik orden i alle sine ting. Han planlagde selv sin bisættelse med gravøl hos Risa. Vi vil alle komme til at savne Hans Jørgen meget.

Æret være Hans Jørgens minde.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce