Annonce
Navne

Mindeord: Havelåge røg med i vendingen

Verner Schrøder, Fårhus, har sendt følgende mindeord over Poul Erik Lauridsen:

Onsdag den 12. maj 2021 tog vi afsked med Poul Erik i Felsted Kirke. Poul var efter kort tids sygdom afgået døden.

Poul var en meget god og hjælpsom og trofast kammerat. Jeg har gennem mange år arbejdet sammen med Poul i vores fælles speditionsfirma, hvor Poul var den dygtige computerekspert. Der var ikke den løsning, som Poul ikke kunne klare - imellem kom godt nok til nogle kraftige udfald, når ikke alt løste sig første gang. Men løsningen fandt Poul altid.

Annonce

Poul havde en glubende appetit på livet. Det kunne ses på hans glade øjne, når vi skulle til bords, særlig når det gjaldt sild eller solæg med snaps til.

Poul havde ikke den helt store omgangskreds, men til gengæld var han meget tro over for dem, der var i hans omgangskreds.

Han ydede i hverdagen mange frivillige opgaver for Socialdemokratiet i Lundtoft, Damms Gård i Felsted og AlsLUGg m.m. Altid på farten. Hans indsats dér vil blive savnet.

Poul var inkarneret ungkarl. Det med det andet køn kunne give mange problemer, så hellere være den frie mand.

Poul rejste meget rundt i Europa, og han var dygtig til mange sprog.

At køre i bil med Poul var en meget speciel oplevelse. Særlig én gang ved Kolding-afkørsel fra motorvejen. Vi skulle dreje til venstre, men Poul drejede til højre. Nu var fanden løs, men han fik da bilen vendt ved hjælp af nogle villaveje. Fortov blev også brugt. Så hørte jeg et brag, og sagde til Poul "der røg da en havelåge" - den stod nemlig åben. Så sagde Poul "så kan han da for helvede lukke sin havelåge".

Ja, Poul var et herligt menneske og vil blive savnet meget blandt sine rigtige kammerater.

Til slut vil jeg gerne takke præsten i Felsted Kirke for en meget fin afskedstale til Poul. Denne afskedstale til min kammerat vil jeg aldrig glemme.

Æret være dit minde, Poul.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Kolding For abonnenter

Jens og Inger er tredje generation på Cathrineberg: Nu sætter de proprietærgården til salg for 38 millioner kroner

Erhverv For abonnenter

22-årige Katarina var solgt første gang hun sad bag rattet i en bus:  - Det var fedt og overvældende pludselig at styre sådan et kæmpe køretøj

Annonce