Annonce
forside

Mindeord: Jeg vil altid mindes Anni som en utrolig kompetent, hjælpsom, humoristisk og hjertevarm pige

Arkivfoto

Kolding: Asta Moldt, leder af Det specialpædagogiske team, Kolding Kommune, skriver følgende mindeord over Anni Munch Bak, specialpædagog, Kolding.

Det var med stor sorg jeg i lørdags modtog beskeden om Anni Munch Baks pludselige død d. 28. december.

Anni har været ansat i Det specialpædagogiske team på Børneområdet i Kolding Kommune, siden 1. januar 2001, hvor hun var ansat som specialpædagog.

I hendes funktion som specialpædagog, har hun altid udvist stor faglig kompetence i arbejdet med børn i udsatte positioner. Hun havde en anerkendende og positiv tilgang til det enkelte barn. Hun kunne med sin stille og rolige tilgang, hurtigt opbygge en god relation til både børn, forældre og medarbejdere i de forskellige daginstitutioner, hvor hun var tilknyttet.

Anni var meget afholdt og værdsat i alle de daginstitutioner, hun var tilknyttet.

Anni var både personligt og fagligt et dejligt og hjertevarmt menneske. Som kollega indgik hun aktivt i diskussioner, var hjælpsom og altid klar til at hjælpe og indgå i nye opgaver og udfordringer og meget afholdt blandt sine kollegaer i teamet.

Jeg har mistet en meget dygtig og højt værdsat medarbejder og Det specialpædagogiske team, en god kollega. Jeg vil altid mindes Anni, som en utrolig kompetent, hjælpsom, humoristisk og hjertevarm pige, der har beriget os med så meget, - hun vil aldrig blive glemt.

Mine tanker går i denne svære tid til hendes mand William, som var en stor støtte for hende, når hun havde udfordringer i arbejdslivet og hendes elskede søn Filip, som hun med stor glæde har fortalt os, så meget om gennem årene.

Æret være Annis minde.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Det handler om et ordentligt arbejdsmiljø

Når jeg som medlem af økonomiudvalget har valgt offentligt at gå i rette med Mogens Rerups adfærd, er det for at beskytte vores medarbejdere mod psykisk dårligt arbejdsmiljø og for at tydeliggøre over for medarbejdere, at de har retten til at sige fra over for enhver adfærd, der kritiserer og krænker. Denne sag handler om at sikre et ordentligt arbejdsmiljø bag det arbejde, der sker i forvaltningerne. HK og Dansk Socialrådgiverforening har henvendt sig til Haderslev Kommune og er medunderskriver af brevet, idet begge fagforeninger har udtrykt bekymring for deres medlemmers ve og vel. Desværre har konflikterne stået på i årevis og er kørt i hårdknude, og der er tale om et langvarigt pres på en personalegruppe og af medarbejdere og ledere, der fortsat kan se, at de bliver hængt ud med navns nævnelse til social udskamning på sociale medier. Partsrepræsentanters rolle er at føre sag på borgeres vegne og at varetage borgerens interesser. Det kræver et samarbejde for at få et ofte kompliceret sagsforhold til at gå op, som de fleste har en gensidig interesse i. Kommunen kan afvise en person som partsrepræsentant, hvilket sker i så sjældne tilfælde, at jeg ikke i andre situationer har hørt om dette i Haderslev Kommune. Det sker kun, hvis partsrepræsentanten tilsidesætter borgerens egne interesser i sagen, eller hvis vedkommende optræder truende eller voldeligt over for myndighedspersoner. Brevet til de kommunalt ansatte er det politiske budskab om, at vi tager arbejdsmiljøet seriøst. I brevet er der samtidig en opfordring om at styrke dialogen på arbejdspladsen, så ingen medarbejder skal føle sig alene i konfliktfulde situationer.

Esbjerg

Brev sendt til to ministre: Esbjerg Kommune beder staten om hjælp til oversvømmelser

Annonce