Annonce
forside

Mindeord: Kirsten Wilkenloh Nissen

Torben Lehmann, Møllevangen 10, Varde, skriver mindeord over Kirsten Wilkenloh Nissen

Så skete det, vi alle frygtede, men nok havde en anelse om var på vej. Efter længere tids sygdom mistede vi vores gode veninde Kirsten. Det er med stor sorg og en masse smil, vi tænker tilbage på de mange sjove og dejlige timer, vi har haft sammen med Kirsten og hendes Tage.

Det er ikke så mange år siden, at Tage første gang kom i vores MC klub og langsomt fik introduceret Kirsten, en fantstisk pige, med kanon humor og masser af smil. Kirsten var ikke typen, der dansede på bordene, men det behøvede hun heller ikke, hun var sig selv på en rigtig fin måde.

Kirsten og de andre piger i klubben fik hurtigt et godt venskab, som alle satte stor pris på, men desværre kunne hendes sygdom begynde at ses og mærkes, men alligevel forsøgte Kirsten at deltage i alt, hvad hun kunne holde til, og hun havde overskud nok til at give Tage friheden til være aktiv og bruge klubben som et fristed i al den sygdom.

Vore tanker går til Chris, Kia og Tage, som har mistet en fantastisk mor, kone og ven. Vi er sikre på, at som tiden går, vil trøsten ligge i, at I ved, at jeres elskede mor og kone var et meget afholdt menneske.

Vi siger tusind TAK for venskab.

Æret være Kirstens minde!

MC Struds og Strudsiner

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Det handler om et ordentligt arbejdsmiljø

Når jeg som medlem af økonomiudvalget har valgt offentligt at gå i rette med Mogens Rerups adfærd, er det for at beskytte vores medarbejdere mod psykisk dårligt arbejdsmiljø og for at tydeliggøre over for medarbejdere, at de har retten til at sige fra over for enhver adfærd, der kritiserer og krænker. Denne sag handler om at sikre et ordentligt arbejdsmiljø bag det arbejde, der sker i forvaltningerne. HK og Dansk Socialrådgiverforening har henvendt sig til Haderslev Kommune og er medunderskriver af brevet, idet begge fagforeninger har udtrykt bekymring for deres medlemmers ve og vel. Desværre har konflikterne stået på i årevis og er kørt i hårdknude, og der er tale om et langvarigt pres på en personalegruppe og af medarbejdere og ledere, der fortsat kan se, at de bliver hængt ud med navns nævnelse til social udskamning på sociale medier. Partsrepræsentanters rolle er at føre sag på borgeres vegne og at varetage borgerens interesser. Det kræver et samarbejde for at få et ofte kompliceret sagsforhold til at gå op, som de fleste har en gensidig interesse i. Kommunen kan afvise en person som partsrepræsentant, hvilket sker i så sjældne tilfælde, at jeg ikke i andre situationer har hørt om dette i Haderslev Kommune. Det sker kun, hvis partsrepræsentanten tilsidesætter borgerens egne interesser i sagen, eller hvis vedkommende optræder truende eller voldeligt over for myndighedspersoner. Brevet til de kommunalt ansatte er det politiske budskab om, at vi tager arbejdsmiljøet seriøst. I brevet er der samtidig en opfordring om at styrke dialogen på arbejdspladsen, så ingen medarbejder skal føle sig alene i konfliktfulde situationer.

Annonce