Annonce
Varde

Mindeord: Lotte Christiansen, Varde

Annonce

Vi har med stor sorg den 20. november mistet vores kære søster, i en alder af kun 59 år.

Lotte var den tredje yngste ud af en søskendeflok på 7, og vi vil altid huske hende som den kærlige, loyale og omsorgsfulde søster, som altid stod parat, hvis man havde for hjælp, og man gik aldrig forgæves.

Lotte blev syg i en ung alder og har op gennem årene kæmpet med flere alvorlige sygdomme, som ville have taget pusten fra enhver, men Lotte klarede sig igennem og beklagede sig aldrig, og uanset hvor sort det end så ud, så valgte hun altid den positive side af sagen, for når der var en mulighed for at blive rask, ”så har gud ikke pålagt mine skuldre mere, end gud vidste, hvad jeg kunne magte”, sagde hun altid.

Men der er en grænse for, hvor meget sygdom man kan holde til, og nu havde Lotte kæmpet sine kampe:

- Gud kiggede rundt i sin have og fandt en tom plads. Så kiggede han ned på jorden og så Lottes triste ansigt. Han tog armene omkring hende og løftede hende op, så hun kunne hvile sig. Guds have må være den smukkeste, for han tager altid det bedste. Han vidste, hun var ked af det, havde mange gener og led under det. Han vidste, at hun aldrig ville blive rask på jorden igen. Han kunne se, at vejen var ustabil og usikker, og at hun ikke kunne komme over sygdommen. Så han lukkede hendes trætte øjenlåg, og sagde: ”lad dig få fred”. Det ødelagde vores hjerter at miste hende, men hun er ikke taget afsted alene, for hun tog et stykke med af os hver i sær, den dag Gud kaldte hende hjem.

Gennem en årrække har Lotte været aktiv i henholdsvis Nyreforeningen, Dansk Blindesamfund og i Handicaprådet i Varde Kommune. Hun brændte for at kunne gøre en forskel – og DET gjorde hun.

Lottes familie betød meget for hende. Hendes to døtre Annika og Henriette, svigersønnerne Lars og Steffen, de tre dejlige børnebørn Filippa, Lukas og Celina samt hendes kæreste Frands Christiansen. Hun lyste altid op, når hun omtalte sin dejlige familie.

Bente og Svend betød meget for Lotte. De var hjælpsomme og var der altid for hende, og hun betragtede dem som sine ”bonusforældre”.

Lotte, tak for alt, som du har givet os. Du vil altid være i vores hjerter, og du vil aldrig blive glemt.

Æret være Lottes minde.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Coronavirus

Live: En typisk minkavler får udbetalt over 11 millioner kroner - se tallene her

Tønder

Tyve stak af med skilt i Sæd

Annonce