Annonce
forside

Mindeord: Mitzi Johannsen

Birgit Johannsen skriver på vegne af familien mindeord om Mitzi Johannsen.

Vi har mistet vores kære svigerdatter og svigerinde, Mitzi Johannsen. Hun døde torsdag efter et par måneders svær sygdom.

Mitzi var et stort aktiv i familien, hun elskede hele sin familie - ung som gammel. Og hun nød at samle dem i hjemmet.

Hun elskede sit og Arnes hjem, og det var vigtigt for hende at være der til det sidste. Hjemmet bærer stort præg af Mitzi's dygtige indretningssans, og lysten til at plante og skabe hygge.

Mitzi var et arbejdsomt menneske, og hun satte en stor ære i sit job. Selv da hun blev ramt af sygdom, passede hun sit arbejde hos Bygma.

Mitzi var en glad og positiv person, og selv da livet bød på udfordringer, var der ingen klager fra hende.

Vi kommer til at savne Mitzi, og vores tanker går i høj grad til hendes nære familie.

Mitzi efterlader sin mand Arne, deres 3 børn Robin, Ronni og Karina samt svigerbørn og 2 børnebørn.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Vejen

Frivillige planter sponsorskov

Leder For abonnenter

Ordnet Brexit er langtfra sikret

Torsdag var der grund til at drage et lettelsens suk, da den britiske premierminister Boris Johnson på Twitter meddelte, at der var forhandlet en aftale på plads om Brexit. Det er godt nyt ikke blot for Storbritannien, men også for alle os andre. EU-Kommissionens formand, Jean-Claude Juncker, bekræfter, at parterne er blevet enige om en aftale, han betegner som retfærdig og balanceret aftale for EU og for Storbritannien. Naturligvis er det grundlæggende trist, at briterne nu er på vej ud af det europæiske fællesskab. Om det på sigt vil være en fordel for nationen kan der også sættes et stort spørgsmålstegn ved. Det sagt er der dog grund til at glæde sig, fordi skilsmissen nu forhåbentlig kan gennemføres i mindelighed. Det modsatte kunne have medført omfattende kaos med nye handelsbarrierer i Europa. Markedet reagerede da også prompte på meldingen, der fik kursen på det britiske pund til at stige. Dog er det forhastet allerede nu at glæde sig over udsigten til et ordnet Brexit. Om britisk politik kan man kun forudsige, at den er uforudsigelig. Johnsons forgænger som premierminister, Theresa May, fik jo ligeledes forhandlet sig til rette med EU for blot efterfølgende at blive ydmyget i det hjemlige parlament. Man kan frygte, at det scenarie gentager sig. Den britiske regerings nordirske støtteparti har allerede vendt tommelen ned for aftalen. Hos de øvrige partier er velviljen over for Boris Johnson samtidig uhyre begrænset. Måske kan lysten til at smække premierministeren en politisk lussing vise sig større end den sunde fornuft, som en aftale ville være udtryk for. Den danske regering har nærlæst aftalen. Efter det forklarede statsminister Mette Frederiksen, at hun er villig til at strække sig meget langt for at få tingene på plads. Man kan kun håbe, at samme besindighed vil indfinde sig i parlamentet i Westminster Palace. Sikkert er det imidlertid ikke. Så nok er EU og Storbritannien nået et nødvendigt skridt videre. Men i mål er vi ikke.

Annonce