Annonce
forside

Mindeord: Mogens Johansen

Fredag d 20. oktober blev en grå og trist dag, da vores gode ven og nabo Mogens Johansen pludselig alt for tidlig døde.

Vi er mange, der vil komme til at savne Mogens for hans hjælpsomhed, kvikke bemærkninger, og altid gode humør. Bad man ham om en hjælpende hånd, var han altid klar, om det så var lidt taxa-kørsel, eller som flyttemand. Han byggede huse, spillede musik og var der noget han brændte for, så gjorde han det bare.

Vores venskab startede det år, da Mogens byggede hus på Labrivej. Vi hjalp hinanden med at anlægge have, vi byggede redskabshus, og lavede utrolig mange ting sammen. En dag besluttede vi os for at motionere, og så blev der købt løbeudstyr i lange baner. For som Mogens sagde: "Udstyr går vi ikke ned på". Når Mogens fik en ide, blev det fulgt 100 procent til dørs.

Vi fik gennem de næste par år rigtig mange oplevelser med vores løb, men Mogens blev skadet, og vores løbeture blev erstattet med sejlture, som vi nød og stadig savner. Hans store passion de sidste par år var cykling, hvor han deltog i et cykelløb til Paris, men også herhjemme nød han en god cykeltur, og helst med mange højdemeter, så vi andre ikke kunne følge med. Mogens vi vil komme til at savne dig på vores cykelture, ture i biffen, til muntre sammenkomster, gode samtaler, og positive indstillinger til tingene.

Vores tanker går til Jette, Simone og Mathilde.

Ære været Mogens´ minde.

Finn Hausnap og Niels-Jørgen Nielsen.

"Mogens Muggi Spillemand vi savner dig, og glemmer dig aldrig"

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Det handler om et ordentligt arbejdsmiljø

Når jeg som medlem af økonomiudvalget har valgt offentligt at gå i rette med Mogens Rerups adfærd, er det for at beskytte vores medarbejdere mod psykisk dårligt arbejdsmiljø og for at tydeliggøre over for medarbejdere, at de har retten til at sige fra over for enhver adfærd, der kritiserer og krænker. Denne sag handler om at sikre et ordentligt arbejdsmiljø bag det arbejde, der sker i forvaltningerne. HK og Dansk Socialrådgiverforening har henvendt sig til Haderslev Kommune og er medunderskriver af brevet, idet begge fagforeninger har udtrykt bekymring for deres medlemmers ve og vel. Desværre har konflikterne stået på i årevis og er kørt i hårdknude, og der er tale om et langvarigt pres på en personalegruppe og af medarbejdere og ledere, der fortsat kan se, at de bliver hængt ud med navns nævnelse til social udskamning på sociale medier. Partsrepræsentanters rolle er at føre sag på borgeres vegne og at varetage borgerens interesser. Det kræver et samarbejde for at få et ofte kompliceret sagsforhold til at gå op, som de fleste har en gensidig interesse i. Kommunen kan afvise en person som partsrepræsentant, hvilket sker i så sjældne tilfælde, at jeg ikke i andre situationer har hørt om dette i Haderslev Kommune. Det sker kun, hvis partsrepræsentanten tilsidesætter borgerens egne interesser i sagen, eller hvis vedkommende optræder truende eller voldeligt over for myndighedspersoner. Brevet til de kommunalt ansatte er det politiske budskab om, at vi tager arbejdsmiljøet seriøst. I brevet er der samtidig en opfordring om at styrke dialogen på arbejdspladsen, så ingen medarbejder skal føle sig alene i konfliktfulde situationer.

Annonce