Annonce
Haderslev

Mindeord om Frede Møller Thuesen

Annonce

Haderslev: Fredag den 16. oktober modtog vi den triste meddelelse, at vores gode ven Frede var sovet stille ind. Frede havde bøvlet med helbredet de senere år, men alligevel kom hans bortgang som en trist overraskelse.

Siden 1998 havde vi et meget nært samarbejde. Frede blev bedt om at indtræde i udvalget for at løse opgaven at få etableret en seniorklub for tidligere landbrugere og andet godtfolk. Her var de gode ideer om fremgangsmåde m.m. helt nødvendig og dem var Frede i besiddelse af og med den holdning, at der skulle være grundlag for, at flest muligt havde ønske om at deltage. Der skulle være alsidighed i aktiviteter og gerne noget, andre ikke havde tilbud om. Vedrørende ture og rejser var Fredes holdning, at deltagerprisen bør være, så ingen forhindres i at deltage af den grund. Ligeledes var det med kontingent, her skulle vi satse på den gode løsning med mange medlemmer (det giver en høj kontingentsum)


Vedrørende ture og rejser var Fredes holdning, at deltagerprisen bør være, så ingen forhindres i at deltage af den grund.


Krolf var Fredes helt store interesse fra starten i 1999, som han medvirkende til at få sat igang i Haderslev. Her var han ivrig deltager i såvel de ugentlige spilledage, turneringer og stævner - krolf for hyggens skyld og samværet. Frede var der, når der skulle laves nye baner, når der skulle dannes turneringshold, bruges holdkaptajner,  ja, Frede var kaptajn for to turneringshold i en årrække.

Vore tanker går til børnene, som i løbet af kort tid har mistet begge deres forældre.

Æret være Fredes minde.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Esbjerg

Politiet efterlyser 30-årig kvinde

EM I HÅNDBOLD For abonnenter

Det nye omdrejningspunkt: Vejen ind i varmen har været lang, træls og bumlet

Annonce