Annonce
Navne

Mindeord om Gunnar Burgård: Et oplevelsesrigt liv er nu slut

Annonce

Henry Lauridsen, Nordenskov og Karen Nielsen, Oksbøl skriver disse mindeord om Gunnar Burgård.
Gunnar Burgård blev 67 år. Han døde 17. januar på OUH af corona efter længere tids svagelighed.

Gunnar var god til mange ting. Som udlært mekaniker og senere værkfører og selvstændig var det en selvfølge, at han i sine unge år hjalp os med reparationer og bilkøb. Han var handyman. Han kunne få foto, it og telefoner til at virke. Han kunne samle og skille ad og skrue sammen. Det lykkedes for ham.

Gunnar var skabende, kreativ og udadvendt. Han har spillet amatørteater, og er gået op i fiskeri og jagt. Han er gået meget op i madlavning og børneopdragelse. Marianne har været i pleje hos dem i mange år til stor glæde for både Katrine og Gunnar.

Gunnar havde altid gang i noget. Hans største præstation var i følge ham selv arbejdet med udstykningen af storparceller i Næsbjerg. Her fik han realiseret sine drømme.
Området, hvor storparcellerne ligger, kaldes Agerholm, og det står i dag som et bevis på Gunnars evne og vilje til at forfølge sit mål. Han ville gerne være med til at udbygge og udvikle byen, og det gjorde han på denne måde. Der er kommet mange nye borgere til byen ved dette projekt. Han gav ikke op.

De sidste år har Katrine og Gunnar boet på Ærø, hvor de har haft Bed & Breakfast, og der har de mødt gæster fra hele verden. Også på denne lille ø har Gunnar sat sit mærke. Gunnar har med Katrines store hjælp restaureret deres bindingsværkshus med kælder og anneks og garage fra inderst til yderst, så huset i dag fremstår indbydende med sin egen personlighed og stil.

Selv skibet Santa Clara er en fornøjelse at se på i haven. Det og hans selvbiografi blev hans sidste projekt. Den glæder vi os til at læse.

Gunnar og Katrine nåede at fejre 40 års rubinbryllup på Ærø.
Gunnar efterlader sig sin hustru Katrine, tre børn, svigerbørn og syv børnebørn. Størst er savnet for dem. Æret være Gunnars minde.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Esbjerg

Vejen til en normal hverdag: Her får du de to stik mod covid-19

Danmark

Overlæge: Jeg har aldrig set en så langvarigt kritisk syg patient på intensiv som Flemming

Annonce