Annonce
forside

Mindeord om Hans Kr. Ravnkjær

Tiden gik i stå, da vi mandag morgen modtog beskeden om Hans' alt for tidlige bortgang.

Vores tanker går til Jytte og deres børn. Samtidig dukker der mange gode minder op. Blandt andet om vores fælles weekendture og ferier, i starten sammen alle vores børn, senere var det kun vi voksne. Vores udlandsrejser sammen og især vores månedlige kortspilsaftner, hvor verdenssituationen blev vendt sammen med kortspillet og en god whisky.

Vi er fire par, som igennem mere end 32 år har fulgtes ad gennem tykt og tyndt og har nydt Hans' altid positive og gode humør, når vi var samlet.

Hans var en handyman og har altid haft gang i mange spændende projekter, herunder hans seneste hobby med bier, som vi alle har nydt godt af. Hans var utrolig vellidt og afholdt af alle, såvel på hans arbejde som af venner og familien.

Vores tanker går til Jytte og familien.

Ære være Hans' minde

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Sådan undgår du at få coronavirus: Tag bare til Norditalien, men kram ikke en italiener

Læserbrev

Det handler om et ordentligt arbejdsmiljø

Når jeg som medlem af økonomiudvalget har valgt offentligt at gå i rette med Mogens Rerups adfærd, er det for at beskytte vores medarbejdere mod psykisk dårligt arbejdsmiljø og for at tydeliggøre over for medarbejdere, at de har retten til at sige fra over for enhver adfærd, der kritiserer og krænker. Denne sag handler om at sikre et ordentligt arbejdsmiljø bag det arbejde, der sker i forvaltningerne. HK og Dansk Socialrådgiverforening har henvendt sig til Haderslev Kommune og er medunderskriver af brevet, idet begge fagforeninger har udtrykt bekymring for deres medlemmers ve og vel. Desværre har konflikterne stået på i årevis og er kørt i hårdknude, og der er tale om et langvarigt pres på en personalegruppe og af medarbejdere og ledere, der fortsat kan se, at de bliver hængt ud med navns nævnelse til social udskamning på sociale medier. Partsrepræsentanters rolle er at føre sag på borgeres vegne og at varetage borgerens interesser. Det kræver et samarbejde for at få et ofte kompliceret sagsforhold til at gå op, som de fleste har en gensidig interesse i. Kommunen kan afvise en person som partsrepræsentant, hvilket sker i så sjældne tilfælde, at jeg ikke i andre situationer har hørt om dette i Haderslev Kommune. Det sker kun, hvis partsrepræsentanten tilsidesætter borgerens egne interesser i sagen, eller hvis vedkommende optræder truende eller voldeligt over for myndighedspersoner. Brevet til de kommunalt ansatte er det politiske budskab om, at vi tager arbejdsmiljøet seriøst. I brevet er der samtidig en opfordring om at styrke dialogen på arbejdspladsen, så ingen medarbejder skal føle sig alene i konfliktfulde situationer.

Annonce