Annonce
Varde

Mindeord om Henning Barbré

Annonce

Civilingeniør Henning Barbré, Hedebo, Varde, 79 år, er død.

Han var født i Bogense og blev uddannet civilingeniør på DTU i Lyngby, hvor han de følgende år underviste og var skolens yngste lektor.

I 1970 flyttede han til Varde og blev ansat i ledelsen på Varde Stålværk, hvor han virkede indtil lukningen i 80'erne. Senere blev han ansat som afdelingsleder på Force-instituttet i Esbjerg, hvor han, blandt andet i offshore-industrien og for Flyvevåbnet som konsulent, fik stor glæde af sin specialviden inden for korrosion.

Han blev i 1987 gift med Helle Grell, med hvem han fik et langt og lykkeligt ægteskab.

Sammen deltog de to flittigt i Vardes kulturliv, og også i pensionistlivet kunne man møde dem på tilhørerrækkerne, når foredragsholdere gæstede byen. Læsekredse og madklub var med til at give indhold og glæde i de senere år.

Familielivet var dog hans førsteprioritet, og han var god til at samle familien omkring sig.

Foruden hustruen, Helle, og dennes datter, Lotte, der er økonoma og bor i Orten, og søn, Henrik, der er servicemedarbejder i København, efterlader han døtrene Annemette, der er journalist med bopæl i Esbjerg, Karen Marie med virke som pædagog i bopælsbyen Grenå samt sønnen Anders, der er chefkonsulent og bosat i Varde.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce