Annonce
forside

Mindeord om Jens Jørgen Fisker

Jens Jørgen Fisker. Arkivfoto: John Randeris

På vegne af Styregruppen for Multiarealet skriver Karen Bloch Eskesen, Engdraget 31, Ølgod, følgende:

Fisker, som vi kaldte ham, er ikke mere. Men mindet om ham og hans indsats sammen med mange andre gode mennesker lever.

Det handler om Multiarealet ved Tistrup Skole. "Legepladsen trængte til en kærlig hånd", udtalte Jens Jørgen Fisker i JydskeVestkysten den 6. september 2008. Han smiler glad, mens han tager en lille tur på en af gyngerne i den nye ottekantede gynge. I baggrunden ses bålhytten, kælkebakken, tippien og et hjørne af en multibane med internationale mål. Kvalitet var hans varemærke, hvilket både skolens børn, byens unge, forældre og bedsteforældre har stor glæde af, fordi der nu er etableret et dejligt fritidsområde.

En stor del af byen lagde og lægger fortsat mange arbejdstimer i at anlægge og vedligeholde arealet, men uden Jens Jørgens fagkundskab og beredvillighed til udlån af maskiner og mandskab, havde projektet været langt og måske for sejt. Tak for evnen og viljen til at gøre en indsats for andre, der giver glæde og sammenhold ud over det sædvanlige. Særligt tak for en altid positiv tilgang til og en ukuelig optimisme i forhold til projektet.

Med ønsket om alt det bedste for Jens Jørgens efterladte hustru og datter.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Det handler om et ordentligt arbejdsmiljø

Når jeg som medlem af økonomiudvalget har valgt offentligt at gå i rette med Mogens Rerups adfærd, er det for at beskytte vores medarbejdere mod psykisk dårligt arbejdsmiljø og for at tydeliggøre over for medarbejdere, at de har retten til at sige fra over for enhver adfærd, der kritiserer og krænker. Denne sag handler om at sikre et ordentligt arbejdsmiljø bag det arbejde, der sker i forvaltningerne. HK og Dansk Socialrådgiverforening har henvendt sig til Haderslev Kommune og er medunderskriver af brevet, idet begge fagforeninger har udtrykt bekymring for deres medlemmers ve og vel. Desværre har konflikterne stået på i årevis og er kørt i hårdknude, og der er tale om et langvarigt pres på en personalegruppe og af medarbejdere og ledere, der fortsat kan se, at de bliver hængt ud med navns nævnelse til social udskamning på sociale medier. Partsrepræsentanters rolle er at føre sag på borgeres vegne og at varetage borgerens interesser. Det kræver et samarbejde for at få et ofte kompliceret sagsforhold til at gå op, som de fleste har en gensidig interesse i. Kommunen kan afvise en person som partsrepræsentant, hvilket sker i så sjældne tilfælde, at jeg ikke i andre situationer har hørt om dette i Haderslev Kommune. Det sker kun, hvis partsrepræsentanten tilsidesætter borgerens egne interesser i sagen, eller hvis vedkommende optræder truende eller voldeligt over for myndighedspersoner. Brevet til de kommunalt ansatte er det politiske budskab om, at vi tager arbejdsmiljøet seriøst. I brevet er der samtidig en opfordring om at styrke dialogen på arbejdspladsen, så ingen medarbejder skal føle sig alene i konfliktfulde situationer.

Esbjerg

Brev sendt til to ministre: Esbjerg Kommune beder staten om hjælp til oversvømmelser

Annonce