Annonce
Navne

Mindeord om Otto Olsen

Kirsten Hansen, Svankærvej 11, Ribe, skriver mindeord om Otto Olsen, Ribe:

Jeg kom i lære den 1. juli 1964 i Ribe og Omegns Brugsforening, da Otto Olsen var uddeler. Jeg fik en god og lærerig uddannelse som ekspeditrice (det hed det dengang), uddannelsen varede fire år, hvor jeg de sidste år var "kassedame".

Dette var grunden til, at jeg i 1970 fik job som kassemedarbejder i banken, men Olsen glemte mig ikke, hvis han så mig, når jeg var nede for at handle, var der altid tid til at spørge om, hvordan det gik, om jeg havde det godt.

Annonce

I 2005 begyndte jeg at morgensvømme og mødte igen Otto og Kirsten Olsen, de havde været morgensvømmere i over 40 år, så det jo under andre omstændigheder, så gensynet var da stort, hvilket gjorde, at Otto Olsen blev til Otto og fru Olsen blev til Kirsten.

Vi fik et rigtigt dejligt venskab, hvor vi drak morgenkaffe sammen i svømmebadet om morgenen, og hvor håndbolden blev diskuteret ivrigt. Vi var da også flere gange inviteret til Ribe-Esbjergs hjemmekampe. Vi var også flere gange på juletur til Flensborg, hvor vi bookede en overnatning og kombinerede turen med en håndboldkamp med Flensburg Handewitt.

Otto elskede haven, og hver år i maj måned blev vi inviteret ned for at se alle deres flotte roser - selvfølgelig kombineret med kaffe og rundstykker i haven.

Otto var et selskabsmenneske, der elskede fest og hygge.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce