Annonce
Navne

Mindeord over Anna Margaretha Skau

Mindeord over Anna Margaretha Skau

Helge Skau, Gl Flensborgvej 18, Haderslev, skriver på familiens vegne følgende mindeord over Anna Margaretha Skau:

Anna Margaretha Skau er den 3. april i en alder af 95 år stille sovet ind på Sillerup Plejekollegium.

Hun fødtes i Hjertingskov ved Rødding som nr. 3 i en søskendeflok på 4 og kom som ung ud at tjene i huset forskellige steder i landsdelen og i Sverige. Under krigen mødte hun Magnus og i 1947 blev de gift og købte ejendommen Nyhave i Moltrup hvor de fik 4 børn og drev landbrug med kreaturer svin og høns. I starten var der også heste på gården, men som følge af den teknologiske udvikling kom der maskiner i stedet.

Som andre steder var der lyse og mindre lyse tider. Efter nogle år blev der konstateret mund- og klovsyge og besætningen måtte slås ned. Senere brændte udbygningerne til gården og i 1981 blev den ældste søn dræbt ved en trafikulykke. Hen ad vejen blev der dog også tid til kreative sysler: porcelænsmaling, maleri, broderi ... og så var der både pryd- og urtehaver som blev omhyggelig passet.

I 1991 solgtes ejendommen og parret flyttede til Haderslev, hvor der også var en have at passe. Strikkepinde blev også brugt flittigt.

I 2008 døde Magnus og Anna Margaretha blev boende i huset til 2016, da hun flyttede på plejehjem grundet tiltagende demens.

Hun efterlader 3 børn og 10 børnebørn

Bisættelse vil finde sted fra Moltrup kirke på et senere tidspunkt, når kirken igen er åben og vil så blive bekendtgjort.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce