Annonce
Minderod

Mindeord over Anna Poulsen, Glejbjerg

Vores kære storesøster Anna Poulsen, født Bramming, er død. Hun blev født i Lintrup ved Holsted den 3. august 1930 som den ældste af os fem søskende. Anna deltog i de daglige gøremål ved landbruget både ude og inde – blandt andet med at passe os mindre søskende. Anna har altid været meget flittig og pligtopfyldende hele livet. Efter sin konfirmation kom hun på Grejsdalens Ungdomsskole, det var en rigtig god oplevelse for hende. Derefter hjalp hun til derhjemme og havde forskellige pladser i huset som ung pige. I 1950 blev hun forlovet med Niels Christian Poulsen fra Agerbæk, i 1952 købte de en lille gård i Glejbjerg og blev gift 6. november. Her stiftede de et dejligt hjem, og fire børn voksede op til glæde for hele familien.

I 1959 oplevede vi alle den sorg at miste vores far 54 år gammel. Vores mor var også 54 år, men desværre var hendes hofte slidt, og hun var derfor dårligt gående med mange smerter, og vores hjem blev delvist opløst. I 1962 flyttede mor ind i en lille lejlighed, der blev lavet hos Anna og Niels Christian, hvor hun boede indtil hun måtte på plejehjem. Det blev 19 gode år, både for mor og vi andre søskende. Anna sørgede for, at vi altid følte os velkomne - det blev næsten vores andet hjem.

Vi vil mindes Anna, som den gode søster hun var for os alle – også for vores børn, som efterhånden kom til, og for de mange ferier, de har været på. Vi er alle blevet opvartet med mad og drikke - Anna var altid bange for, at vi skulle mangle noget. Når hun kom på besøg hos os, havde hun altid blomster eller honning med.

Anna malede gennem livet mange flotte malerier. Næsten alle i familien har et af hendes malerier hængende til et evigt minde om hende.

Æret være Annas minde.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce