Annonce
Mindeord

Mindeord over Gunnar Pedersen

Mindeord over Gunnar Pedersen, Grindsted.

Jonna og Jørgen Bundgaard skriver følgende mindeord over Gunnar Pedersens (Grindsted) død:

Da vi hørte, at Gunnar var sovet ind, fældede vi en tåre og tænker tilbage på, hvor meget du har betydet for mig og de foreninger, vi har været med i. Du vil altid blive savnet.

Du var i mange år med i Nollund Idrætsforenings bestyrelse. I flere år kridtede du baner op. Når du var færdig med det, spillede du også med som målmand. Da vi skulle have lys på banerne, var du sjakbajs. Du arbejdede mange timer med at fræse og få ledninger i jorden og de store master rejst. Altid kunne vi regne med dig, og vi har aldrig hørt dig sige nej eller ikke have tid.

Efter mange år i Nollund flyttede du og Krista til Grindsted, hvor du kom i gang med at bowle og i mange år var du en mester til det.

Du var manden, der fik lavet holdet J.S.G (Jyllands Sejeste Gutter). Du var også vaks, da senior bowling manglede en til bestyrelsen - først som næstformand og siden som kasserer i 14 år alt i alt.

Jeg har været så heldig at have været med dig i de to foreninger gennem flere år. Vi har været medspillere og modspillere på de respektive baner.

Når vi havde fri, var vi flere gange til sommerspil i Varde. I over 30 år var vi seks, der spillede kort sammen og tog på weekendture. Du vil altid blive savnet. Og især Krista og hele jeres dejlige familie vil mærke savnet. Æret være Gunnars minde.

Annonce
Annonce
Sydjylland For abonnenter

Tage kæmpede for Danmark, men blev nazist: - Du skal vide, at vi ikke tror, du var en Forbryder

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Navne

True crime forfatter fylder 50 år

Sydjylland

Genåbning for de mindste skaber frygt for små smittebomber i landsdelen

Sydjylland For abonnenter

Børn føler sig flove og anderledes: Konfirmationstiden udpensler familiers manglende ressourcer

Annonce