Annonce
Navne

Mindeord over Niels E. Hansen

Elly og Hans Møller Kristensen, Rosenparken 10, Ølgod, skriver følgende mindeord over deres nabo, Niels E. Hansen:

Vor gode ven og nabo Niels E. Hansen er stille sovet ind.

Niels var nummer tre i en børneflok på otte på en gård i Aadum.

Annonce

Da farens helbred var dårligt, kom børnene i en tidlig alder til at hjælpe på gården. Niels kom tidlig ud at tjene hos fremmede. Senere kom Niels i lære som tømrer.

I 1952 overtog Niels tømrermester Mortensens forretning i Ølgod, og sammen med sin kone Betty, der passede telefon og regnskab, oparbejdede han en solid tømrerforretning i Ølgod. Han var en dygtig tømrer, så forretningen voksede, og der blev ansat lærlinge, som fik en god læreplads.

Niels underviste på teknisk skole og han fik mange tillidsposter. Han blev bestyrelsesmedlem i Ølgod Sparekasse. Af sine kollegaer blev han valgt til bestyrelsen i Mesterforeningen. Han blev medlem af Ølgod Rotary i 1964 og senere æresmedlem i klubben.

Niels var politisk interesseret og medlem af partiet Venstre.

I 1996 solgte han forretningen. Hus og værksted blev senere solgt til kommunen. Betty og Niels flyttede så ind i Rosenparken, som de havde været medinitiativtagere til. Niels blev medlem af bestyrelsen i Rosenparken.

Betty og Niels fik 18 gode år sammen i Rosenparken. Elly og jeg havde den glæde at have dem som naboer. Niels var stadig aktiv, gik små ture og tog på højskole med familien. Interessen for samfundsforhold og politik bevarede han.

Betty og Niels opnåede at få krondiamantbryllup. Familien var hans et og alt. Kort før sin død, sagde han: "Jeg har haft et godt og langt liv med min kone, børn, børnebørn og oldebørn, som jeg alle elsker". Få dage efter sov han stille ind. Han efterlader sin kone Betty og tre børn. Døtrene Lone og Else og sønnen Jørgen. Der er fem børnebørn og tre oldebørn.

Æret være Niels E. Hansens minde

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Billund For abonnenter

Banken siger nej: Uafklarede motorvejsplaner tvinger familien til at bo med træk og skimmelsvamp

Annonce