Annonce
Minderod

Mindeord over Søren Kaas Willestofte

På familiens vegne skriver Anna Mette Willestofte mindeord over Søren Kaas Willestofte, Grindsted. Arkivfoto

På familiens vegne skriver Anna Mette Willestofte følgende mindeord over Søren Kaas Willestofte, Grindsted:

Min elskede mand, vor kære far, svigerfar, morfar og farfar Søren Kaas Willestofte sov stille ind i hjemmet den 30. januar, hvor han tabte kampen til kræften, 77 år gammel.

Han blev født i Varmkjær, Vejle Amt. Familien flyttede meget rundt, da forældrene gik ud som daglejerpar på forskellige gårde. Da han var 15 år, boede de i Vork Bakker ved Ravning og herfra kom han ud at tjene som karl på en gård i Horsbøl ved Grindsted. Når han skulle besøge sine forældre, cyklede han de 45 kilometer hver vej. Derefter arbejdede han på planteskole, blev daglejer på forskellige gårde, så skovarbejder og skiftende arbejdspladser hos entreprenør- og byggefirmaer, både på Sjælland og i Jylland.

Efter giftemålet i 1972 købte vi mit barndomshjem i Grindsted og fik 3 dejlige børn.

Søren tog forskellige kurser på specialarbejderskole blandt andet kloakmestereksamen, truck-og kranførecertifikat. Sidstnævnte fik han stor brug for efter flere diskusprolaps, hvor efter han blev kranfører. Han var blandt andet med til at bygge Kolding Storcenter, Musikhuset i Esbjerg og utallige vejbroer.

Han var en utrolig kærlig person, som var højt elsket af os alle. Han var en utrolig vidende og belæst mand, som man aldrig gik forgæves til, hvis man havde brug for et godt råd eller hjælp til et byggeprojekt, eller andre ting. Selv børnebørnene hjalp han med lektier. Han havde en utrolig viljestyrke, var en præcisionsmand, havde humor og var en stor naturelsker. Han var ikke til by-eller badeferier, men der imod til naturoplevelser.

Både planlagte og impulsive ture tog vi ofte på – os to alene, sammen med børnene og senere sammen med vores 5 børnebørn. Norges fjelde og fosser var vi begge betagede af og har været på kør selv ferie dertil flere gange.

Haven var hans store hobby, og han har brugt utallige timer med at finde sjældne planter, lave havedam og stenbede, så haven fremstår som en dejlig oase.

Han var frisk, indtil tre uger før sin død, men kræften og smerterne tog mere og mere over, og han sov stille ind ved min side.

Han efterlader et stort tomrum i vor midte. Vores sidste farvel, skal derfor være: To kærlige og flittige hænder faldt til ro, men du vil altid i vores hjerter bo!

Æret være Sørens minde.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Sydjylland For abonnenter

Ambulanceredderne troede, Morten var død: Sov uvidende på bagsædet, da hans kammerat kørte galt

Annonce