Annonce
forside

Mindeord over Søren Ottesen

Søren Ottesen sidder forrest til højre i billedet.

Billund: En tidligere aktiv bokser, gymnast og fodboldspiller, Søren Ottesen, har forladt os. Vi, der har nydt samværet og oplevelserne sammen med en stille og bevidst leder som Søren, har mange oplevelser at drømme tilbage til med glæde.

Birte og Søren startede deres ungdomsliv med en tv- og radioforretning på Vejlevej. Senere blev det til flere andre i Billund Centrets midte, hvor de satte gang i de musiske forretninger. Tiden og arbejdet rinder automatisk ud for os alle, og man finder sit ståsted i en ændret alder, hvor man må sige farvel til sin tid med arbejde og sin aktivitet inden for sporten. Men kan med glæde og tilfredshed se tilbage på en gylden tid med sin Birte i vished om, at man har skabt så mange glæder sammen med sine ungdomskammerater.

Jeg har valgt et billede fra vores opvisning på Billund Kro, hvor vi alle var enige om, at det skulle være gymnastik i gymnastikbukser af gardinstof med underholdning med sjove påfund.

Men tak til Birte for de mange gange, du har givet Søren fri for at være sammen med os. Med tak for vores aktive tid og ungdom til Søren.

Æret være dit minde.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Live: Nu er 187 døde med coronavirus i Danmark

Annonce