Annonce
forside

Mindeord: Thomas Peter Jensen

Annonce

Ane Bodenhoff skriver på familiens vegne mindeord om Thomas Peter Jensen, Hermodsvej 35, Esbjerg.

Thomas er født og opvokset i Esbjerg, han var aktiv fisker fra han var 14 år og til han gik i land som 40 årig, efter et spændende liv på havet, hvor de under krigen lå i England. Herefter fik han arbejde på baconcentralen Ess-Food på havnen, her arbejdede han, til han gik på efterløn.

Thomas store interesse var havearbejde og han vandt i 90'erne mange fine præmier for flotteste have i kolonihaveforening Mågeparken. Lige som han sørgede for at være selvforsynet med frugt og grønt, noget han virkelig nød at se blomstre og modne.

Hænderne var skruet godt på, han elskede at fordrive tiden i sit kælderrum, hvor udstillingsskibe, fuglehuse og andre sysler af træ blev lavet, til stor glæde for andre.

En tur på speedwaybanen var også noget Thomas nød, de spændende heeds, fart og flotte shows.

En køretur op langs den jyske vestkyst kunne indbringe mange minder og gode historier fra et langt liv på havet. Thomas sejlede under krigen, hvilket han kunne de skønneste historier om, og han yndede at fortælle om de oplevelser han havde haft, både af de gode og mindre gode.

Som helt ung giftede han sig på kongebrev med Benny Gerda, sammen fik de 68 år og tre børn, Jørgen, Jan og Jette.

Det, Thomas ikke formåede at være for sine egne børn, da han fiskede, mærkede hans børnebørn og oldebørn. Han elskede at få besøg af de små, at tegne med dem og se på ungernes nye moderne legetøj, tage dem med på køreture ud i det blå.

Thomas Peter Jensen efterlader sig sin hustru, tre børn, tre svigerbørn, fem børnebørn og fem oldebørn.

Ære være Thomas's minde.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat

Lad os nu få den cykelbro

Annonce