Annoncørbetalt indhold

Mindfulness kan mindske stressen på arbejdet

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

To-do listerne er lange og vokser støt. Folk taler på kryds og tværs og påvirker din koncentration. Nogle kan klare presset, andre falder fra og må enten sygemelde sig eller sige op.

Sådan er det på mange arbejdspladser, hvilket er grunden til, at flere får øjnene op for mindfulness. En metode der kan have en positiv effekt på både privatliv og arbejdet.

Annonce

Stressede medarbejdere påvirker virksomheden negativt

Mange danske virksomheder oplever i dag, at flere medarbejdere sygemelder sig med stress og næsten en halv million danskere oplever stresssymptomer dagligt. Det er ikke kun et menneskeligt problem men også et økonomisk.

Presset der lægges på hver enkelt medarbejder fylder mentalt. Det kan udvikle sig til tankemylder, bekymringer og til sidst stress. Disse psykiske udfordringer overtager nemt styringen og kan gøre dagene svære at komme igennem.

Dermed er det skyld i, at medarbejderne mentalt ikke er til stede i deres opgaver. De psykiske udfordringer gør det svært at holde fokus, hvilket igen påvirker kvaliteten af det udførte arbejde.

Det kan blive dyrt for begge parter, da disse indre kampe ofte nedbryder mennesker. Derudover har det økonomiske omkostninger for virksomheden eftersom arbejdets ringere kvalitet fører en masse ekstra arbejde med sig.

Mindfulness kan være løsningen mod gladere medarbejdere

Forskning viser med tydelighed, at mindfulness har en effektiv og positiv virkning på medarbejderne - både privat og på arbejdet. Deres fokus øges, de oplever mindre stress, større selvindsigt, øget kreativitet og overblik. Vigtigst af alt stiger positiviteten.

Mindfulness forebygger stress og kan, ligesom enhver anden evne, trænes. Her handler det om at træne evnen til at slappe af i pressede situationer og øge koncentrationsevnen. Samtidig handler det om at være til stede i nuet og træne evnen til at lytte og være åben og nysgerrig for det omkring dig.

Mindfulness handler ikke om at slippe af med sine følelser, tanker og bekymringer. Det er nu engang det, der gør os til mennesker. Det handler om at lære at leve med det, at omfavne det og undgå at blive fanget i det.

Flora har udbudt Mindfulness på højt fagligt niveau gennem mange år og ved, hvad hun laver. Derfor kan det være en stor hjælp at gå til en som hende, hvis du eller dine medarbejdere døjer med stress.

Men allervigtigst er det at sørge for at være en god lytter overfor medarbejderne og udvise forståelse for deres udfordringer, hvilket er med til at skabe et godt arbejdsmiljø for alle.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.