Annonce
Vejen

Minigolfbane har nu pengene i hus

Formand for Holsted Lokalråds minigolfudvalg Leif Lastein og det øvrige udvalg - Mona Christensen, Jan Møller Pedersen og Frede Uhrskov - har nu skaffet en halv million kroner. Foto: Steen Rasmussen
Lokalrådet har samlet næsten en halv million kroner til banen, der flyttes fra Holsted St. til en plæne ved Medius.
Annonce

HOLSTED: Så er alle pengene til en minigolfbane i Holsted i hus. Nu er spørgsmålet kun, hvor banen, der skal stå færdig til foråret, skal placeres.

Formand for byggeudvalget, Leif Lastein, fortæller, at de sidste penge - 100.000 kroner - netop er bevilget fra SE Vækstfond. Dermed er der næsten en halv million kroner i kassen, som er budgettet.

- Nu kan vi begynde at blive mere konkrete i planlægningen. F.eks. skal vi finde ud af, hvem der skal bygge banen, oplyser Leif Lastein, der er meget tilfreds med, at pengesagerne nu er på plads.

Men et andet stort spørgsmål optager nu mingolfudvalget. Den foreslåede placering mellem Særmarksvej og Signalvej i Holsted St., hvor Stationsskolen i sin tid lå, er stødt på modstand.

Placeringen ved Særmarksvej får ikke meget ros fra befolkningen, så derfor kunne det være en mulighed med en placering tæt på Medius.

Leif Lastein

Annonce

Her eller der

- Placeringen ved Særmarksvej får ikke meget ros fra befolkningen, så derfor kunne det være en mulighed med en placering tæt på Medius og det kommende multihus, det tidligere rådhus, hvor kommunen havde til huse. Her kunne der evt. være køller, som kunne lånes, samt toilet og café, siger Leif Lastein.

- Hvis der ikke er planer for netop det område fra kommunens side, synes vi, det vil gøre hele området ved Medius endnu mere attraktivt.

Lokalrådet har øje på en placering på det grønne område mellem Højmarksvej og Søndergade.

- Tanken er, at området skal forblive, som det er, med de buske og træer, der allerede står der. Ind imellem kan der laves små minigolfbaner, der forbindes med stier af stenmel.

Minigolfudvalget har sendt en ansøgning til Vejen Kommune.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce